miercuri, 24 aprilie 2024

👼RUGĂCIUNEA RIDICĂ FRECVENȚA CU 15 MHz.😇👼😇👼😇👼

 


Vibrația este viață!

Tot ce este în jurul nostru are o ENERGIE, adică VIBREAZĂ, are VIAȚĂ.

Ori de câte ori noi ajungem în locuri sau situații dificile, vibrația noastră personală tinde să scadă, aceasta face diferența între finalitatea acțiunilor noastre.

Atunci stă în puterea noastră să credem că putem să ne schimbăm sistemul de referință, de valori și de ierarhizare a priorităților pentru a putea să ne ridicăm frecvența. Uneori este nevoie de a folosi mici ajutoare pentru a ne ridica frecvența.

Unii oameni se plâng că viața i-a transformat din învingători în învinși, dar nu este așa. Ei s-au transformat prin modul cum s-au identificat cu lucruri, întâmplări  și ființe care au o vibrație joasă.

Acest fapt îți scade vibrația. Ține doar de noi să alegem.

Care este frecventa noastra?

Biofizicianul si pionierul in domeniul biofotonicii Fritz-Albert Popp a descoperit in urma cercetărilor că toate celulele vii emit fotoni si că lumina pare sa aiba ca si sursa ADN-ul.

El a observat ca ADN-ul poate sa transmita o gama larga de frecvente si ca a exista schimburi de fotoni intre diferite organisme cat si in interiorul acestora.

Si alti cercetatori au gasit de-a lungul anilor dovezi ale acestei energii care exista in fiintele vii si au cautat mijloace de utilizare ai ei.

Frecventa oamenilor

Cerectarile de ansamblu arata ca fiecare fiinta vie are o frecventa (masurata in megahertzi) si ca mai mult de atat, suntem toti influentati de frecventele din jurul nostru.

Corpul uman sanatos are o frecventa care se situeaza intre 62 si 68 Mhz. Boala apare la 58Mhz.

S-a observat ca uleiurile esentiale au cea mai ridicata frecventa dintre toate substantele folosite de om.

Frecventele persoanelor si lucrurilor
Creierul uman 72 – 90 Mhz
Corpul uman (in timpul zilei) 62 – 68 Mhz
Simptome de raceala 58 Mhz
SImptome de gripa 57 Mhz
Candida 55 Mhz
Epstein-Barr 52 Mhz
Cancer 42 Mhz
Pragul mortii 25 Mhz
Mancarea conservata 0 Mhz
Produse proaspete Pana la 15 Mhz
Plante uscate 12 – 22 Mhz
Plante proaspete 20 – 27 Mhz
Uleiuri esentiale 52 – 320 Mhz

Uleiurile esentiale si frecventa lor

Frecventele uleiurilor esentiale
Trandafir 320 Mhz
Helichrysum 181 Mhz
Tamaie 147 Mhz
Ravensara 134 Mhz
Levantica 118 Mhz
Musetel german 105 Mhz
Smirna 105 Mhz
Melissa 102 Mhz
Ienupar 98 Mhz
Santal 96 Mhz
Angelica 85 Mhz
Izma 78 Mhz
Galbanum 56 Mhz
Busuioc 52 Mhz

Gandurile positive si negative asupra frecventei oamenilor

De asemenea, si gandurile positive si negative au impact asupra frecventei noastre.

S-a observat ca gandurile negative scad frecventa umana cu aproximativ 12 Mhz in timp ce gandurile positive o cresc cu 10 Mhz.

Ceea ce este interesant este ca rugaciunea si meditatia cresc frecventa cu 15 Mhz.

Deci este un beneficiu clar pentru clinici incorporarea unei forme de meditatie in programul zilnic al pacientilor care sufera de boli grave.

Si de asemenea este evident faptul ca uleiurile esentiale isi pot aduce aportul la cresterea frecventei unei persoane.

Uleiurile esentiale cu frecventa sub 78 Mhz isi fac efectul prin echilibrarea structurii fizice a corpului in timp ce uleiurile cu frecvente mai inalte cum ar fi trandafirul sau tamaia lucreaza la nivel spiritual si emotional.

Care sunt avantajele Aromoterapiei?

  • Este rapida
  • Este eficienta
  • Este discreta
  • Produce transformari pe termen lung
  • Este placuta
  • Este cel mai rapid mod de a ridica vibratia personala
  • Actioneaza indifferent daca omul crede sau nu
  • Ajuta o multime de procese de vindecare
  • Mareste puterea de asimilare a medicamentelor
  • Aduce mintea in prezent – devenim vigili
  • Da sanse mari cazurilor asa zise pierdute
  • Este un sistem de tratare a mediului in care el si oamenii lucuiesc

In anii 1920 doctorul in medicina Royal Raymond Rife a descoperit ca daca utilizeaza o serie de frecvente specifice poate distruge virusii si bacteriile.

Nicola Tesla a afirmat ca daca o persoana ar putea elimina unele frecvente externe specifice care interfereaza cu frecventele propriului ei corp, ar avea o rezistenta crescuta la boala (oare ce ar fi spus despre WIFI?)

Radiologul suedez Bjorn Nordestrom a descoperit in anii 1980 ca daca se monteaza un electrod in interiorul unei tumori si se trece un current continuu prin ea, tumoarea se va rezolva.

Robert O. Becker, doctor in medicina, a documentat frecventa electrica a corpului uman in cartea sa The Body Electric.

Cand inhalati un ulei esential acesta influenteaza in mod direct regiunea amigdalei din creier unde aminitirile si emotiile noastre sunt stocate si eliberate.

Trebuie sa fim constienti de frecventele negative care ne pot afecta. Probabil cea mai mare parte dintre noi am aflat despre studiile care au fost facute asupra plantelor folosind atat muzica clasica cat si hard rock.

Cu cea clasica plantele au prosperat, in timp ce cu cealalta au murit. Oamenii nu sunt diferiti.

Frecventele incoerente si campurile magnetice negative din dieta si mediul fizic inconjurator vor duce in cele din urma la degenerare celulara si divizare in interiorul nostru.

Cu toate acestea nu ne putem refugia cu toti la munte. Pentru multi dintre noi acest tip de mediu inconjurator este de neevitat.

Insa lucruri cum ar fi uleiurile esentiale si meditatia pot face ca vietile noastre sa fie echilibrate de aceste elemente care ne ridica frecventa.

Uleiurile esentiale pure sunt capabile sa:

  • creeze un mediu daunator patogenilor (virusi, bacterii, etc.)
  • creeze un mediu care sa permita o comunicare clara intre toate celulele si sistemele corpului.
  • creeze un mediu impropriu dezvoltarii cancerului
  • stearga informatia gresita din celulele noastre
  • reprogrameze celulele astfel incat sa functioneze si sa se multiplice correct
  • Pot inactive o multime de substante si aditivi alimentary care sunt gasiti in majoritatea alimentelor procesate
  • Pot deasemene, mentine un standard de referinta la nivelul gandiri, simtiri si trairi umane
  • Pot actiona asupra mediului in asa fel incat nu vom mai fi istoviti, luati pe sus de acea presiune sociala (Media, oamenii, Tv, radio) care in trecut ne creea imposibilitatea de a actiona in sensul in care noi doream sau consideram ca ar trebui actionat

Uleiurile esențiale ridică frecvența de vibrație a corpului uman

Chiar și oamenii de știință recunosc acum că în unele uleiuri esențiale există agenți puternici care au capacitatea de a opri răspândirea cancerului și care induc anihilarea celulelor canceroase. Frecvența este un indicator al vibrației energiei alimentelor, bolilor și a vieții. De exemplu, alimentele organice au o vibrație mai înaltă decât mâncarea obișnuită. Alimentele procesate, chimizate au 0 MHz. Studiile au demonstrat că, atunci când consumăm alimente de joasă frecvență, ne scade și nouă frecvența generală. Un corp sănătos, din cap până în picioare, în mod obișnuit are o frecvență ce variază între 62 și 78 MHz, iar boala apare sub 58 MHz. Fără îndoială, anumite frecvențe pot preveni dezvoltarea bolii și alte frecvențe pot distruge boala.  Substanțele de frecvență mai mare pot distruge bolile de frecvență mai mică. Uleiurile esențiale pure încep de la o frecvență de 52 MHz și ajung chiar la 320 MHz!  Câteva exemple: trandafirul 320 MHz, tămâia 147 MHz, lavanda 118 MHz, smirna 105 MHz, mușețelul german 105 MHz, ienupărul 98 MHz, sandalul 96 MHz, angelica 85 MHz, menta 78 MMHz. Uleiurile esențiale naturale au proprietăți vindecătoare. Celulele canceroase ale sânilor sunt distruse în mare parte de uleiurile de scorțișoară, cimbru, mușețel și iasomie; cu uleiul de mușețel sunt distruse până la 93% dintre ele experimentele in vitro. Și mai eficient a fost uleiul de cimbru, ceea ce a dus la o rată de anihilare a 97% dintre celulele canceroase la sân MCF-7.

 "Dupa cum stiti, uleiurile esentiale cu grad terapeutic au cea mai inalta vibratie de pe Pamant.
ULEIURILE ESENTIALE RIDICA FRECVENTA DE VIBRATIE A CORPULUI UMAN. Chiar și oamenii de știință recunosc acum ca în unele uleiuri esențiale exista agenți puternici care au capacitatea de a opri răspândirea cancerului si care induc anihilarea celulelor canceroase.
Frecvenţa este un indicator al vibraţiei energiei alimentelor, bolilor şi a vieţii. De exemplu, alimentele organice au o vibraţie mai înaltă decât mâncarea obişnuită. Alimentele procesate au 0 MHz. Studiile au demonstrat că doar faptul că consumăm alimente de joasă frecvenţă, ne scade şi noua frecvenţa generală. Un corp sănătos, din cap pana in picioare, in mod obisnuit are o frecvență ce variaza între 62 și 78 MHz, iar boala apar sub 58 MHz. Uleiurile esenţiale ridică frecvenţa de îndată ce le inhalăm.
Când frecvenţa uleiurilor este foarte înaltă ne ajută să ne eliberăm mai rapid de blocaje prin trezirea conştiinţei noastre spirituale.
Uleiurile esenţiale variază ca frecvenţă între 52-320 MHz, uleiurile esenţiale spirituale având peste 90 MHZ. Trandafirul are cea mai înaltă frecvenţă de 320 MHz. Oricare frecvenţă peste cea a creierului uman este considerată înaltă.
Studiile arată că gândurile negative scad frecvența noastră, în doar 3 secunde, cu 12 MHz. Gândurile pozitive ridică frecvența, în medie cu 10 MHz. Rugaciunea ridica frecventa cu 15 MHz.
Studiind unele dintre cele mai populare uleiuri esențiale, cum ar fi menta, ghimbir, lamaie, grapefruit, iasomie, lavanda, musetel, cimbru, trandafir și scorțișoară, cercetatorii au incercat sa descopere modul in care aceste uleiuri pot combate cancerul.
Bruce Tanio, de la Tainio Tehnology și șef al Departamentului de Agricultură de la Universitatea Washington, a dezvoltat un monitor de frecvență calibrata (CFM), care a fost utilizat pentru a măsura frecvențele uleiurilor esențiale și efectul lor asupra frecvențelor umane atunci când sunt aplicate pe corp. Laboratorul de uleiuri esentiale utilizează un CFM, iar altul este situat la Universitatea Johns Hopkins, unde este folosit pentru a studia frecventa in raport cu boala.
"Cancerul începe atunci când codul ADN în nucleul celulei devine intrerupt", spune imunologul Mahmoud Suhail. Se pare că unele uleiuri esențiale au o funcție de reset. Uleiurile ii pot spune celulei care ar fi codul corect de ADN.
Uleurile trebui sa fie pure 100%
Exista o multime de uleiuri esențiale la vânzare, cu toate acestea cele mai multe sunt de proastă calitate, produse sintetic și diluate cu alcool și alți aditivi. Pentru a fi eficiente trebuie să utilizati numai uleiuri esentiale pure 100%, calitate terapeutică, în caz contrar nu veti obține beneficii și, în plus, trebuie să schimbați combinația în fiecare săptămână cu proporțiile corecte ale fiecărui ulei.
Robert O. Becker, autorul cărții "The Body Electric" validează faptul că organismul uman are o frecvență electrică și se pot spune multe despre sanatatea unei persoane prin ea. Nikola Tesla a spus că dacă am putea elimina anumite frecvențe din afara, am fi mai rezistenți in fata bolii. Dr. Otto Warburg a fost de doua ori laureat al Premiului Nobel și a castigat Premiul Nobel pentru cercetare in domeniul cancerului cand a descoperit ca celulele umane au o tensiune electrică.
Fara îndoială, anumite frecvențe pot preveni dezvoltarea bolii și alte frecvențe ar distruge boala. Substanțele de frecvență mai mare pot distruge bolile de frecvență mai mică.
Uleiurile esentiale pure încep la o frecventa de 52 MHz și ajung chiar la 320 MHz! Cateva exemple: Trandafirul 320 MHz, Tămâia 147 MHz, Lavanda 118 MHz, Smirna 105 MHz, Musetel german 105 MHz, Ienupar 98 MHz, Sandal 96 MHz, Angelica 85 MHz, Menta 78 MMHz.
Uleiurile esentiale pure au proprietati vindecatoare
Celulele de cancer de san sunt distruse în mare parte de uleiuri de scorțișoară, cimbru, musetel si iasomie, cu mușețel sunt distruse până la 93% dintre ele in vitro. Si mai eficient a fost uleiul de cimbru, ceea ce a dus la o rată a anihilare a 97% dintre celulele canceroase la sân MCF-7. SURSA:suntsanatos.ro

"Cum va spuneam, important este sa ne ridicam vibrația și asta se face vindecand tiparele și programele negative, traumele, karmele și acest lucru îl vom face mâine, joi, la ora 22.00......cu cât suntem mai mulți cu atât mai bine.....cu cât sunt concentrati mai mulți untr un sat, comuna, oraș cu atât ridicam vibrația zonei respective și creem o protecție..... Citiți articolul de mai jos"



"Ca orice alt virus, (COVID-19) are o vibrație scăzută cu o structură de circuit electromagnetic închis, cu o frecvență de rezonanță de aproximativ 5,5 Hz-14,5 Hz. În intervalele cele mai înalte nu este activ și, începând cu intervalele de 25,5 Hz și peste, virusul moare ...
Pentru o persoană care trăiește cu vibrații ridicate, adică în Suflet, nu mai este periculoasă decât infecțiile respiratorii acute, deoarece corpul unui om sănătos „vibrează” în cele mai înalte domenii .., doar ocazional, din diverse motive, alunecă în vibrații mai mici.
Motivele acestui lucru pot fi diverse tulburări ale echilibrului energetic ... (oboseală, descompunere emoțională, hipotermie, boli cronice, tensiune nervoasă etc.) ...
Virusul din natură, care se află în afara corpului, nu este rezistent ...
Rezonanța medie a frecvenței totale a Pământului este acum de 27,4 Hz și, prin urmare, ar fi distructivă pentru virus, dar există locuri în care această frecvență este scăzută, adică zone geopatice create natural sau artificial ... (spitale, închisori, linii electrice, vehicule electrice de metrou și publice, mall-uri, birouri, spații de băut etc.) În cazul în care vibrațiile scad la niveluri sub 20 Hz ...
PENTRU INUMELE LA VIBRAȚIE SCĂRĂȚI ACEST VIRUS ESTE PERICULOS ...
• Durerea dă vibrații - de la 0,1 la 2 Hz;
• FEAR-0,2 - 2,2 Hz; !!!
• resentimente - 0,6 până la 3,3 Hz;
• iritație - 0,9 până la 3,8 Hz;
• Tulburări - 0,6 până la 1,9 Hz;
• Temperament cald-0,9 Hz;
• Fulger de furie-0,5 Hz;
• furie-1,4 Hz;
• mândrie-0,8 Hz;
• mândrie (megalomanie) -3,1 Hz;
• abandon-1,5 Hz;
• superioritate-1,9 Hz;
DAR:
• generozitate-95 Hz;
• mulțumesc (mulțumesc) -45 Hz;
• mulțumesc foarte mult - de la 140 Hz și mai sus;
• un sentiment de unitate cu ceilalți oameni - 144 Hz și nu numai;
• compasiune - de la 150 Hz și mai sus (dar mila este de numai 3 Hz);
• Iubirea (așa cum se spune cu capul, adică atunci când o persoană înțelege că iubirea este un sentiment bun, luminos și puternic, dar nu a învățat încă să iubească cu inima) vibrație-50 Hz;
• dragostea pe care o persoană o generează cu inima ei pentru toți oamenii, fără excepții și pentru toate ființele vii - de la 150 Hz și nu numai;
• iubire necondiționată, sacrificială, universală - de la 205 Hz și nu numai.
Timp de milenii, frecvența planetei noastre a fost de 7,6 Hz. Fizicienii îl numesc RMN-ul lui Schumann și se datorează bătaiei fulgerului în spațiul de târâre dintre pământ și ionosferă, care acționează ca un ghid de undă și un rezonator
Un bărbat s-a simțit confortabil în aceste condiții, întrucât frecvența de vibrație a câmpului său de energie avea aceiași parametri - 7,6-7,8 Hz.
Cu toate acestea, frecvența lui Schumann a început recent să crească rapid. În urma dinamicii: ianuarie 1995-7,80 Hz, ianuarie 2000-9,30 Hz, ianuarie 2007-9,80-9,80 Hz, ianuarie 2012-11,10 Hz, ianuarie 2013-13,74 Hz, ianuarie 2014 - 14,86 Hz februarie 2014-14,99 Hz; Martie 2014-15,07 Hz; Aprilie 2014-15,15 Hz. Chiar dacă luăm în considerare situația științific, devine clar că o persoană care nu își crește vibrațiile va părăsi curând parterul într-un fel sau altul și nici poziții înalte și nici capital acumulat nu îl vor ajuta ...
Deci nu trebuie să ne fie frică!
Puteți ridica vibrațiile lucrând cu voi înșivă și stimulând comportamente conștiente ..
P.S. Orice emoție negativă închide accesul la conștiința clară.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor