miercuri, 24 aprilie 2024

Cum să iti gasesti pereche adevarata


 Rețeta” îi aparține Părintelui Ilarion Argatu, marele duhovnic de la Cernica. Iat-o:

Citiți vreme de 40 de zile consecutive în fiecare seară Acatistul Sfinților Părinți Ioachim și Ana și în fiecare dimineață Acatistul Sfântului Nicolae. (Acatistele se citesc în genunchi, cu fața spre Răsărit. Începeți seara. Dacă se întâmplă să „săriți” o zi, continuați în ziua următoare ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Dacă săriți mai mult de o zi, o luați de la capăt.)

În dimineața celei de-a 41-a zile (de fapt, a 40-a, pentru că ziua creștină se socotește de la apusul soarelui), după ce ați făcut Acatistul Sfântului Nicolae, mergeți și vă cumpărați o pereche de încălțări (papuci, cizme etc). Cea mai frumoasă pereche de încălțări pe care o găsiți! (Să aveți bani strânși pentru asta, din timp.) Nu e nicio vrajă, ci un truc psihologic. Perechea sortită dumneavoastră o să apară și, ca să nu vă pierdeți capul și să faceți vreo gafă ireparabilă (de exemplu să săriți din prima clipă pe acea persoană), trebuie să aveți acest element „de control”, aceste încălțări care vă vor face să vă simțiți bine în piele dumneavoastră, împlinit/-ă, și să vă controlați bine emoțiile. După prima întâlnire, care se va petrece chiar în ziua când vă cumpărați încălțările, vă lăsați în voia Lui Dumnezeu, iar El o să le ducă pe toate la bun sfârșit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor