marți, 1 februarie 2022

Cum ai grijă de inima ta?

 

1.Ai grijă de ceea ce iese din gura ta. Nu mai minți, nu mai faci promisiuni pe care știi că nu le vei respecta, nu mai bârfești, nu mai spui lucruri prin care încerci să-i manipulezi pe ceilalți. Faci în așa fel, încât CEEA CE SPUI SĂ VINĂ DIN SPAȚIUL INTEGRITĂȚII.
Nu mai lăsați gura să vorbească fără voi, nu mai permiteți ca atât de des calitatea conversațiilor voastre să vă umple inima de toxicitate!
Alegeți cu grijă cuvintele pe care le folosiți, alegeți cu grijă subiectele discuțiilor voastre.
Calitatea discuțiilor voastre este o reflexie a inimii voastre.
Nu poți să participi la discuții în care niște oameni sunt vorbiți de rău dacă nu ai toxicitate în inima ta.
Nu poți să participi la discuții în care niște oameni sunt vorbiți de rău fără să mărești toxicitatea din inima ta.
Nu poți să blestemi pe cineva dacă nu ai toxicitate în inima ta.
Limbajul pe care-l folosiți are efecte asupra inimii voastre. Fiți conștienți ce limbaj folosiți, dacă vreți să aveți grijă de inima voastră.
2. RĂMÂI CONCENTRAT PE CEEA CE ÎNSEAMNĂ ALINIERE CU DIVINITATEA. Nu te mai lasă distras de tot felul de lucruri superficiale, concentrează-te pe Calea ta, pe Misiunea ta, pe ceea ce ești ghidat divin să faci.
Spre exemplu, sunt locuri în care eu nu merg, pentru că nu este locul meu acolo, sunt oameni cu care eu nu mă însoțesc, pentru că nu e locul meu lângă ei, sunt lucruri pe care eu nu le fac, pentru că nu sunt aliniate cu adevărul meu.
3.FOLOSEȘTE-ȚI DISCERNĂMÂNTUL.
Nu te mai lăsa înșelat de aparențe, privește lucrurile în profunzime, nu te mai grăbi să intri în situații care apoi se vor dovedi a fi distructive pentru tine. Folosește-ți discernământul, nu face alegeri pripite.
4.HOTĂRĂȘTE CĂ DE ACUM ÎNAINTE VEI TRĂI ÎN INTEGRITATE ȘI FĂ ACEST LUCRU.
Mulți dintre voi nu v-ați hotărât încă să faceți acest lucru, preferați să ieșiți din spațiul integrității când aceasta „vă costă” prea mult din punct de vedere material, financiar, relațional, social, etc.
Mulți dintre voi experimentați anxietate sau depresie pentru că încercați să trăiți într-un fel care nu este în aliniere cu Divinitatea. Adânc în inima voastră voi știți că ceea ce faceți nu este în regulă și asta vă tulbură, vă face rău, dar pe de altă parte nu vreți să renunțați la beneficiile pe care le aveți de pe urma faptul că faceți unele lucruri care nu sunt în regulă.
Hotărâți că nu veți mai face rău altora și trăiți în acest mod.
Nu contează ce vă împing poftele carnale, nu contează că „nu va ști nimeni”, nu contează că „toată lumea face asta”, nu contează că „și alții m-au mințit/ înșelat/ trădat/ rănit pe mine” - adânc în inima voastră voi știți foarte clar că nu e bine ce faceți; nu mai faceți acele lucruri! (RC Blakes)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor