duminică, 29 mai 2022

Multumesc

 

"Multe dintre afectiunile actuale nu reprezinta boli, ci simptome ale purificarii, ale trezirii.
Ele nu pot fi anihilate, alungate, diagnosticate dupa principiile fiziologice, mecanicizate, ale medicinei actuale.
Ele nu pot fi tratate cu pilule, nu raspund la antibiotice, sunt incompatibile cu operatiile chirurgicale.
Sunt incompatibile cu medicina care vede doar corpul fizic. Raspunsurile sunt in corpurile energetice, in structurile fine, subtile, ale corpurilor eterice, astrale, mentale.
Raspunsurile sunt in noile frecvente, in misiunea personala a fiecarei fiinte vii, in modul in care ea se adapteaza noilor vibratii, in cresterea Luminii interioare ...
Omul trezit este incompatibil cu retetele medicilor. El este ghidat spre schimbare continua, spre creativitate, spre ceea ce este nou.
Daca vor mai fi medicamente in viitor, acestea nu se vor mai prescrie pe retete ... Ele poarta deja un nume: compasiunea, pacea, empatia, bunavointa, iertarea, iubirea.
Noile medicamente sunt ale omului trezit, natural, spontan, creativ, liber ...
Este omul caruia nu-i mai e frica de boala, de moarte, pentru ca el se simte sprijinit si indrumat de ghizii sai spirituali, este pazit, vindecat, tamaduit ori de cate ori se acopera in Lumina.
Frecventele actuale trezesc la viata raurile interioare, iar corpul fizic poate suferi de oboseala, insomnie, alergii, ameteli.
Atunci cand Noul inlocuieste ce este vechi, depasit, dogmatic se pot produce tulburari de comportament. Asta nu inseamna afectiune psihica. Inseamna doar ca omul reseteaza un sistem limitat, lipsit de vibratie, de esenta si spirit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor