duminică, 9 octombrie 2022

CONTRACTELE SUFLETULUI

 

"Înainte de a se încarna pe Pământ, sufletul petrece timp pe Pleiade, unde au loc următoarele:
1. Evoluția sufletului este monitorizată constant. Dacă ați mai avut vieți pe Pământ în care ați creat, conștient sau nu, tipare negative, sufletul vrea să stăpânească acele tipare prin dizolvarea lor cu sufletul/sufletele implicate.
Apoi aceste suflete sunt de acord să se întâlnească cu voi în timpul unei încarnări, astfel încât ambii să beneficiați de pe urma lucrului asupra tiparelor negative, dizolvându-le, și eliberându-vă sufletele din punct de vedere karmic.
În esență, karma se referă la legea cosmică a cauzei și a efectului, în care ceea ce proiectăm asupra altor suflete se întoarce la noi.
2. Unele suflete sunt extrem de evoluate, așadar își aleg sarcini extrem de dificile în contractele sufletului - pentru a câștiga forță interioară, rezistență și înalt Măiestrie.
Planeta Pământ reprezintă una dintre cele mai grele universități ale sufletului, iar sufletul are foarte multe de câștigat de pe urma unei încarnări aici, în cazul în care atinge măiestria, în orice domeniu. Astfel, numele sufletului va încorpora aceste lecții ale măiestriei.
3. Unele suflete nu au nevoie să se încarneze pe Pământ, dar au ales să o facă pentru a fi în cel mai înalt serviciu posibil.
Cu toate acestea, în timpul unei încarnări, este posibil ca sufletul să adoarmă și să nu își amintească acestea, până când se întâmplă ceva care să-i reamintească.
Apoi va avea loc transformarea, iar sufletul va păși în cel mai înalt serviciu - bineînțeles că va avea de lucru asupra bagajului emoțional din viața aceasta, etc..
4. Contractul sufletului este valabil pe perioada întregii vieți; nu putem fugi de el, căci am fost de acord cu el. Cu toate acestea, avem liber arbitru.
Multe suflete aleg să nu stăpânească lecțiile și se afundă și mai mult în marea uitării. Unii repetă aceleași tipare negative la nesfârșit.
În acest caz, vor trebui să lucreze asupra acelorași lecții, chiar și în altă parte din cosmos, până când ating măiestria sufletului.
5. Cu fiecare lecție învățată, flăcările sufletului strălucesc și mai putermic, iar sufletul evoluează.
6. Unele grupuri de suflete au încarnate multe dintre suflete acum întrucât doresc să își încheie implicarea cu planeta Pământ, și să treacă la o stare de existență mult mai avansată.
Întreaga Creație Divină evoluează constant către benzi de frecvență superioare, căci nimic nu stagnează - Creația se extinde și reinventează constant.
Așadar, sufletele din aceste grupuri vor trebui să lucreze asupra tiparelor negative legate de această planetă, astfel încât să poată evolua împreună cu restul grupului; în caz contrar, vor rămâne în urmă.
7. Personal, ceea ce învăț prin propriile experiențe și prin intermediul citirilor de suflet pe care le fac este că nu ne aflăm aici din întâmplare, ci totul a fost proiectat să se întâmple, iar sufletele noastre au fost de acord.
Așadar, atâta timp cât suntem aici, de ce să nu trăim o viață împuternicită de suflet, și să transcendem o dată pentru totdeauna acele tipare, trăind fiecare moment în cel mai înalt serviciu în numele Divinității?"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor