duminică, 2 iulie 2023

PRIMUL PAS PENTRU A TE IUBI ❤❤❤


 
PRIMUL PAS PENTRU A TE IUBI ❤❤❤
"Pentru a te iubi pe tine însuți, primul pas este să accepți dezamăgirea, să accepți să fii atât de slab și fragil, să accepți să nu fii în imaginea visurilor tale, să accepți să fi suferit fără să ai nimic care să-ți schimbe "
Pentru a te iubi, acceptăm și să nu ne iubim, acceptăm să nu știm imediat cum să evităm să fim răniți, acceptăm să nu știm să facem altceva decât să ne rănim.
Cineva renunță la perfecțiunea sa, invincibilul său, autodeterminarea sa. Refuzăm să fim vinovați și victime. Refuzăm să fim maturi și responsabili, rezonabili și normali.
Renunțăm și la admirație sau milă, mândrie și rușine. Refuzăm să ne lăudăm sau să ne plângem, să ne ascundem sau să ne dăm
Sa ne iubim unii pe altii, cel mai admirabil si mai josnic dintre noi se vede cu aceeasi tandrete, o tandrete care isi bate joc de calitatile care ni se pare, o tandrete care ne bucura de defectele in timp ce zambim incomodiei unei mici creaturi nt, fără răutate, pretinzând că ei urmau să dispară rapid.
Să te iubești pe tine însuți nu înseamnă altceva decât să-ți zâmbești, să-ți întinzi mâna și să te ții în brațe pentru a ne întoarce din căderi
Să te iubești pe tine însuți nu înseamnă altceva decât să înveți să-ți recunoști propria voce în toate astea cauzează non-stop în capul nostru.
A te iubi pe tine însuți înseamnă a găsi în senzațiile corpului tău, sentimentul că, la urma urmei, nu există altceva decât asta.
Într-un fel, este să înveți să fii mulțumit cu tine însuți, în ciuda tuturor lucrurilor care, dintr-un motiv, ne fac nefericiți în istoria noastră.
Să te iubești pe tine însuți este un lucru simplu, doar să renunți la toată ura pe care o ținem strâns în pumni, este o formă de a renunța.
Să te iubești pe tine însuți este un lucru simplu... atât de greu de găsit.
Să te iubești pe tine însuți este doar atât, să poți spune da, să poți să-ți mulțumești fără nicio altă cerință. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor