miercuri, 23 august 2023

Bucurati-vă că Dumnezeu v-a dăruit copii, ei vă învață să fiți părinți, fără prunci n-am înțelege dragostea

 Dragi prieteni:

Bucurați-vă seara când în casă este gălăgie și nu vă puteți odihni de râsetele pruncilor voștri, nu-i mai apostrofați că nu adorm liniștiți și nici atât de repede ca voi, într-o zi liniștea o sa vă pară înspăimântătoare.
Bucurați-vă când dimineața găsiți o jumătate de tub de pastă de dinți risipită în chiuvetă, într-o zi o să găsiți pasta întărită și nedesfăcută!
Bucurați-vă când fața de masă e plină de dulceață, chiar și atunci când gemul ajunge și în papuci, într-o zi borcanul va face mucegai în dulap.
Bucurați-vă când pantofiorii lasă urme de noroi pe covorul din sufragerie sau uneori chiar pe cearșaful din dormitor, într-o zi la ușa voastră nu vor mai fi nici măcar pantofii.
Bucurați-vă când fii și fiicele stau cu lumina aprinsă până noaptea tarziu, nu-i mai certați că lumina e scumpă, într-o zi o să vă speriați că e prea devreme întuneric.
Bucurați-vă când în casă e debandadă și hainele sunt aruncate în toate colțurile, într-o zi veți deschide șifonierul și veți găsi păianjeni.
Bucurați-vă când sunteți bombardați de întrebări la care nici nu știți și nici nu aveți chef să oferiți răspunsuri, într-o zi nu o să mai fiți întrebați de nimeni, nici măcar când v-ați născut.
Bucurați-vă când pruncii vă scotocesc prin genți și vă împrăștie lucrurile prin casă, într-o zi când veți deschide ușa casei, venind încărcați de la piață, veți fi întâmpinați de... nimeni.
Bucurați-vă acum, într-o zi ați da tot ce aveți mai scump, numai să trăiți măcar o clipă stresul de altădată, când pruncii vă umpleau casa... și urechile de zgomot.
Bucurati-vă că Dumnezeu v-a dăruit copii, ei vă învață să fiți părinți, fără prunci n-am înțelege dragostea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor