marți, 13 august 2024

CUM SĂ ATRAGI CE îți dorești


  1. Providența răspunde întotdeauna.
    "Cereți și vi se va da", ni s-a spus mereu, dar nimeni nu ne învață că Divinitatea nu răspunde vocii sau cererii, ci răspunde energiei interne cu care îți sincronizezizi cererea, dacă ceri din lipsă, din nevoie, din negativitate, din stimă de sine scăzută, din tristețe etc. așa că evident nu se va întâmpla nimic, dar dacă înțelegi ca pentru a atrage abundența, abundența trebuie să fii tu însuți. Acolo vei înțelege totul, atragem ceea ce suntem.

  2. Mintea creează realitatea, dacă mintea ta este saturată, ancorată în trecut durere, pesimism, cu greu îți poți schimba realitatea pentru bine, primul lucru de făcut pentru a trece de la lipsă la abundență, este să să schimbi gândirea, să vezi infinit, nu limitat, să vezi puternic, nu nesigur, simțind că meriți totul, nu că îți lipsește totul, dacă îți schimbi mentalitatea, nu numai că îți va schimba viața, ci și realitatea.

  3. Află cum să întrebi.
    Acum și Acum este piesa centrală. Secretul modului de a cere este, pur și simplu, să presupui cu intenție că ceea ce mai ai cerut a fost deja îndeplinit. Aici vine recunoştinţa mai mult decât necesitatea, când pui recunoştinţă, pozitivitate şi iubire cu o bună doză de siguranţă, tot ce ai cerut atunci este deja al tău!

Ceea ce trebuie să rețineți este că motivul pentru care ați putea avea percepția că nu primiți ceea ce cereți nu este pentru că Legea Atracției nu funcționează, ci pentru că este posibil să creați o contradicție în viața voastră. Poți să ceri mai mulți bani, dar să să nu apreciezi ceea ce ai în momentul de față, poți să ceri ceva mai bun, dar să nu prețuiești sau să te bucuri de ceea ce ai realizat până acum și așa cu multe exemple din viața ta de zi cu zi.

Adevărata ta putere se găsește în certitudinea care vine din interiorul tău. Nu-ți face griji pentru nimic și ai încredere că orice ai cere, este deja al tău. Cere ceea ce îți dorești și mulțumește Providenției pentru ceea ce încerci să manifesti. Este acea credințăă și fără îndoială că ceea ce îți dorești este ceea ce va veni, care va face o diferență în viața ta.

Într-un Univers al abundenței infinite, nu există nimic ce poți cere și să nu primești. Aliniați și conectați-vă doar cu dragoste și coerență la energia universală care face posibil ca fiecare cerere să fie îndeplinită. "Dorințele tale sunt ordine", ar declara Universul. Doar îndrăznește să gândești mare, simte-te mare și așa vei trăi mare!

Alegerea este întotdeauna a ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor