vineri, 4 octombrie 2024

AI GRIJĂ CU CINE ÎȚI SCHIMBI ENERGIA SEXUALĂ

 


Există acel lucru în est numit "Karma Sayas" (legături sexuale)
Când un bărbat se alătură unei femei sau o femei face copulație sexuală cu un bărbat doar pentru o noapte de plăcere, trebuie să știe că energia ei și energia lui se vor uni și vor dura aproximativ 7 ani in câmpul energetic pentru a rupe legătura karmică.
Când o persoană este mai sănătoasă din toate sensurile și se unește cu o persoană promiscuă persoana sănătoasă este foarte afectată fizic, psihic și emoțional. Adică prin schimbul de energii sexuale, acea persoană preia în câmpul ei energetic toate traumele, frustrările, anxietățile, boli mintale, adictii, vicii, coșmaruri, ghinioane, blestemele transgenerationale din neamul lui, sau neamul ei, păcatele din nemul lui sau din neamul ei, bolile cu transmitere sexuală lente și parșive. Etc etc
Pentru 2 minute de plăcere, vei plătii scump timp de 7 ani prin diverse metode precum:
Moleseala/lipsa de energie/letargie
Nervozitate.
Insomnii.
Agitatie.
Pagube materiale.
Lipsa banilor.
Dureri de cap.
Relatii tot mai toxice și de putina durata.
Simți ca parca nimic nu se mai leagă.
Palpitații.
Simți ca nu-ti mai găsești linistea/pacea/ și echilibru..etc
Dacă o persoană care pentru o noapte de plăcere ar ști ce pierde, în loc să iasă râzând din acea partida de amor, ar ieși plângând.
De aceea este extrem de important sa va deschideti inima și mintea către cunoaștere, învățare, educare, și sa aveți aceste cunoștințe înainte sa va aruncați cu capul înainte pentru scurte plăceri de moment care ulterior se plătesc scump..
Unii oameni sunt purtători de blesteme, de farmece, de o multitudine de corzi energetice negative, de emotii precum mânie, ură, gelozie, ranchiuna, răutate ascunsa, ganduri de răzbunare, ganduri de perversiuni sexuale, de spurcaciuni de tot felul....iar tu ca femeie sau că bărbat nu știi toate aceste dedesubturi ascunse..
.Tu ca femeie, ca bărbart nu știi cu cine s-a mai culcar înainte, cu cati/câte a fost, nu știi cu ce nivele de constiinta s-a unit trupul lui sau trupul ei.
Nu știi cu ce obsedat/sau obsedata a fost în trecut care s-a dus prin vrăjitori, descântece, ghicitori, ca sa-i facă rău, sau sa-l aducă înapoi viața ei/lui.
Iar el sau ea, cară o karma grea invizibilă care cu ochii minții nu se poate observa.
Înainte sa ajungeți în pat, rezistați minim 6 luni.
Date-ingul vostru sa dureze minim 6 luni, luni în care sa va cunoașteți cât de cât, atât pe ea/el cât și familia din care provine.
Sa vezi ce caracter are, ce apucături are, ce stil de viata are, ce hobby-uri are, ce calități are, ce defecte vizibile are, ce apucături are in public sau fata de familia lui, cât de gelos/geloasa este, cata stima de sine are, cât respect de sine are, ce lucruri aveți în comun, ce comunicare aveți de creștere sau de stagnare...Dacă bărbații și femeile ar putea sa se infraneze minim 6 luni, fără sa sară imediat în pat, s-ar salva de multe nenorociri..iar lumea nu ar mai suferii atât de mult, și nici pruncii nu s-ar mai naște din relatii pasagere și toxice.
Pentru că va dați timp de cunoaștere, veți observa dacă rezonati sau nu, și atunci este mult mai ușor și mult mai ieftin sa pui punct unei catastrofe psiho-emotionala de lunga durată.
Plus ca și tu ca femeie sau că barbat, te vei simții mândru și mulțumit de tine ca nu te-ai unit cu oricine doar de dragul sexului pasager.
Stima ta de sine este alta, când ai mare grija cu cine faci sex/dragoste.
Cu cât te culci cu mai mulți parteneri, și din primele zile/săptămâni...stima de sine scade, respectul de sine scade, energia vitală scade, și în loc să înflorești și sa vibrezi inalt, tu de fapt te afunzi. Pentru că tu știi în interiorul tău, ca nu te-ai lăsat prada dintr-o constiinta înaltă, și de fapt te-ai lăsat prada din cauza traumelor nerezolvate care îți demonstrează că nicio relatie nu este de durata și de calitate.
Sexul care loc în primele ore/zile/săptămâni are la baza atracția sexuală din cauza traumelor si nu va tine mult ca relatie.
Traumele nerezolvate ii fac pe parteneri să cadă atât de ușor, ei confundand atracția sexuală cu iubirea, sau cu ceva ...wow...total greșit.
Când de fapt prin sex se transmit demonii cei mai mari și mai puternici.
Deoarece din punct de vedere energetic, zona intima este legata de chakra muladhara, chakra pământ, chakra prin care vine viata, forță vitală.
Prin aceasta chakra se formează viata în pântecul femeii, prin aceasta chakra oamenii isi unesc inimile și nivelele de constiinta. Și tot ce porți în inima ta și în constiinta ta, ii vei transfera celuilalt.
Prin aceasta chakra duhurile rele și nevăzute din punct de vedere energetic întra în casa omului și în sufletul omului.
Pentru că omul este avid după plăcere, plăcerea sexuală îl face slab pe om, iar duhurile rele de-abia așteaptă astfel de momente..
De aceea înfrânarea este o virtute, o putere. Înfrânarea înseamnă demnitate, și o constiinta înaltă care nu permite accesul tuturor reziduurilor doar de dragul unei partide de plăcere trecătoare.
Fecioria este sfanta la fel și căsătoria. Una este sa faci dragoste după taină căsătorie, și alta este sa faci sex cum te taie capul..
De aceea mulți nu pot sa aibe relații sănătoase și de lunga durata, pentru ca ei nu conștientizează gravitatea riscurile la care se supun, gravitatea alegerilor proaste, și intra din relatii, în relații cu toți foști parteneri acumulați din trecut în câmpul lor cuantic.
Oameni nu știu cum sa se curețe de aceste energii întortocheate, nu au răbdare cu trupul lor, cu sufletul lor, nu practica igiena spirituală.
Paradoxul face ca cu cât te culci cu mai mulți parteneri, cu atât aduni mai mulți demoni în aura ta energetică, și chiar dacă îți dorești să stai liniștit o perioada, numai poți. Ceva din tine, te distruge lent dar sigur, mai ales mental.
Dacă timp de 7 ani stai cuminte, și te informezi,citești, te dezvolți, ești deschis/ă, mergi la cursuri de dezvoltare personală, la terapie,constelatii familiale, investești timp și bani în creșterea ta, rezultatele vor apărea imediat.
Dacă ții post, te infranezi de la tot ce îți dă plăcere de moment, te spovedești, te împărtășești, mergi la dezlegări, maslu, liturghii duminica, daca bei aghiasma, dacă mananci anafura, dacă pui în mâncare puțin ulei sfințit de la Maslu, dacă ajungi prin locuri sfinte și cu o încărcătură deosebita decat cea lumeasca, reușești sa te cureți de toate energiile absorbite. Totul tine de vointa, de ambiție, de disciplina, de perseverenta, de constientizare, de lucru cu sine.
Trebuie să înveți să aștepți partenerul care după legea sorții ni se potrivește. Acel partener potrivit sufletului nostru, va apărea în momentul în care noi ne vom schimba atitudine, alegerile, constiinta, vom lucra cu noi, vom învață stima de sine, respectul de sine, iubirea de sine. Când noi nu o sa mai fim proprii noștri dușmani, când noi vom înceta sa ne tratam corpul ca pe un cos de gunoi, atunci vom atrage oameni buni, sănătoși, cu principii și valori de viata sănătoase, vom atrage bani, abundenta, și energii pozitive.
Dacă tu ca om este corect și cinstit fata de tine ca om și ca spirit, tot universul va contempla în favoarea ta pe toate planurile.
Dar dacă viata ta este un haos total, plină de dizarmonie, ură, ranchiuna, mânie, gelozie, entitati negative, paraziți negativi, demoni, vicii nesănătoase, cuvinte grele și răutăcioase, sex fără granițe, relatii toxice, zero dezvoltare, zero evoluție...viata va fii grea și dura pe toate planurile. Nimic nu va avea spor, pentru ca punem plăcerile pe primul loc, și nu sufletul care este divin..
Când ai mai multa grija de plăcerile lumești, te uratesti și atragi multă nefericire și neîmplinire, când te ocupi mai întâi de suflet și după de micile plăceri, atunci tot universul va fii de partea ta.
Concluzia: nu te mai oferi te tava oricui, și atât de repede. Focuseaza-te pe tine, pune limite, granițe, respecata-te, învață să spui NU bărbaților insistenți, și nepoliticosi. Realizează ca legăturile intime sexuale rămân în aura ta 7 ani, și tot de inca 7 ani ai nevoie sa le cureți..
Pentru că așa funcționează corpul nostru, din 7 în 7 ani se regenerează tot organismul, piele, oase, organe, energie, etc..7 este numărul divin din care face parte creația lui Dumnezeu.
Iar noi fiind creația lui Dumnezeu suntem ghidați si programati de cifra 7..
Dacă te regăsești în unele paragrafe nu te întrista, nu te supara, niciodata nu e prea târziu sa spui stop, si sa-ti spui eu de astăzi aleg alt drum. Niciodata nu este prea târziu sa începi curățenia și ordinea în viața ta, important este sa începi și sa te ții de treaba 7 ani cu diverse activități constructive care te vor duce către un al EU. ❤️


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor