joi, 3 februarie 2022

"Nu sta într-un loc unde nimeni nu îți vede valoarea

 

Un tată i-a spus fiicei sale 🤠 „Tocmai ai absolvit scoala, aceasta este o mașină pe care am cumpărat-o acum ceva timp... Are câțiva ani. Dar înainte să o dau, du-o la un dealer auto din oraș și vinde-o, vezi cât oferă. ”
Fata s-a întors la tatăl ei și i-a spus: „Au oferit 1000 de euro pentru că arată foarte vechi”
Tatăl a spus: Ține-l și du-l la dealer-ul de mașini de mâna a doua.
Fata se întoarce la tatăl ei și spune: „Casa de amanet a oferit 100 de euro pentru că este o mașină foarte veche și sunt necesare multe investiții pentru a o conduce din nou”
I-a cerut fiicei sale să se alăture unui club auto pasionat cu experți și să le arate mașina. Fata a condus mașina la clubul pasionaților, s-a întors și i-a spus tatălui ei: „Unii oameni din club mi-au oferit 100.000 de euro pentru că este o mașină rară care este în stare bună, cu capacități mari și foarte greu de găsit. ”🤗
Apoi tatăl a spus: „Am vrut să te anunț că nu valorezi nimic dacă nu ești în locul potrivit. "Dacă nu ești apreciat, nu te supăra, înseamnă că ești în locul nepotrivit. "Nu sta într-un loc unde nimeni nu îți vede valoarea 😉. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor