distribuiți rețeta, vă rog, așa va putea ajunge la cât mai mulți oameni
: 300 g de miere poliflorală (brută, netratată termic, așa cum este oferită de Stupul albinelor melifere), 100 g de turmeric, 50 g de scorțișoară și 2 linguri de ulei de cocos extravirgin (presat la rece).
Toate ingredientele se amestecă până la omogenizare, în condiții de igienă maximă, și se păstrează la frigider, într-un borcan închis ermetic. Se consumă zilnic, dimineața, pe stomacul gol, o lingură, înainte de micul dejun, timp de 3 luni de zile consecutiv. Se recomandă minim 2 cure pe an, primăvara și toamna. Dar se pot face cure pe tot parcursul anului, cu pauză de 14 zile între acestea. Amestecul poate fi consumat de către toate persoanele care nu prezintă intoleranță, hipersensibilitate sau alergie la vreunul dintre ingrediente. Multă sănătate vă doresc!
P.S. Diabeticii pot folosi miere de salcâm în locul mierii poliflorale, pentru a prepara amestecul, de vreme ce aceasta are cel mai mic indice glicemic. Ca fapt divers, demn de menționat, amestecul pentru imunitate conține turmeric și scorțișoară, două ingrediente dovedite științific ca fiind, printre altele, și antidiabetice extraordinare. Consumați cu avizul medicului, monitorizându-vă glicemia pe nemâncate (à jeun) și/sau la 2 ore după mese (postprandial).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.