miercuri, 17 mai 2023

In Arena – Romexpo te invita la TIBCO si Antique Market 2023

 

În perioada 15-18 iunie 2023, Romexpo organizează două evenimente mult așteptate: TIBCO – Târgul internațional de bunuri de larg consum și Antique Market – Târgul de obiecte de artă și antichități. Manifestările se desfășoară în pavilionul A din Centrul Expozițional.

Dacă ești artist, iubitor de artă sau colecționar de obiecte vintage, eşti invit să participi ca expozant la Antique Market 2023. Timp de patru zile, ai ocazia să expui piese de mobilier şi decoraţiuni interioare, tipărituri vechi, articole de colecție și artă platistică, bijuterii și ceasuri. Informații despre condițiile de înscriere pe www.antiquemarket.ro.

În cazul în care ești producător, importator sau distribuitor de bunuri de larg consum, nu trebuie să ratezi participarea ca expozant la TIBCO 2023. Târgul îți oferă șansa de a prezenta și vinde cele mai recente produse și servicii, precum: cosmetice, articole de îmbrăcăminte, bijuterii handmade, decorațiuni pentru casă, bunuri și aparatură pentru uz casnic, produse și echipamente pentru un somn odihnitor, textile și țesături decorative și multe altele. Contactează echipa de organizare pentru o participare de succes pe www.tibco.ro.

Cele două manifestări tematice sunt gândite ca un punct de atracție atât pentru iubitorii de frumos și de obiecte care poartă amprenta istoriei, cât și pentru cei care sunt în căutare de super oferte la produse de calitate.

PROGRAM DE VIZITARE
15-17 iunie 2023, în intervalul orar 10:00-18:00
18 iunie 2023, interval orar 10:00-16:00

Printre partenerii media ai evenimentelor se numără şi revista online www.daciccool.ro şi www.accmediachannel.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor