duminică, 30 iulie 2023

Ascultați-vă intuiția! În orice!

Dacă dorești să schimbi ceva in viața ta – indiferent dacă este vorba de bani, de starea de sănătate, de relații sau de orice altceva – tot ce trebuie să faci, este să îți schimbi sentimentele asociate cu domeniul respectiv de viață.
• Acuzațiile, criticile, căutarea nodului in papură si lamentările sunt forme ale negativității și nu atrag altceva in viața ta, decât noi conflicte.
• Scoate-ți din vocabular cuvinte precum, teribil, groaznic, oribil sau cumplit si folosește cât mai frecvent cuvinte precum fantastic, minunat, uimitor și sublim.
• Fiecare zi reprezintă o ocazie de a-ți schimba viața. In fiecare zi tu urci prin punctul de cotitură și îți poți schimba viitorul prin schimbarea stări tale de spirit.

• Pentru a folosi forța Iubirii in sensul dorit de tine (pentru a manifesta o realitate dorită sau pentru a schimba o realitate nedorită), tot ce trebuie să faci este să aplici Procesul Creator, care este întotdeauna același: imaginează-ți, simte, fi pe recepție.
• Imaginația ta, te pune in legătură cu realitatea pe care ți-o dorești.

Dorința ta si sentimentele tale pline de iubire, creează un câmp magnetic care atrage către tine, realitatea dorită.
• Imaginează-ți că dorința ta s-a împlinit deja. Simte iubire pentru realitatea pe care ți-o imaginezi.
• Dorește-ți din toată inima ceea ce vrei, căci orice dorință este o expresie a iubirii și nici o realitate nu poate fi atrasă fără iubire.
• Ori de câte ori iți imaginezi o realitate pozitivă pe care o iubești și pe care ți-o dorești, tu pui in mișcare forța iubirii. De aceea depășește-ți propriile limite ale imaginației și gândește-te la tot ce poate fi mai bun pentru tine.
• Orice dorință pe care ți-o poți imagina, există deja. Nu contează despre ce este vorba.

Dacă iți poți imagina realitatea respectivă, ea există deja in creație
• In conversații și in mintea ta folosește cât mai frecvent expresia: “Imaginează-ti ce ar fi dacă ,…….
,........... Apoi completează spațial gol, cu ceea ce iți dorești.
• Stimulează-ți cât de mult poți imaginația. Înconjoară-te cu diferite imagini, fotografii și obiecte relevante care te ajută să-ți imaginezi mai ușor și să simți ceea ce iți dorești.
• Folosește-te cât mai plenar de simțuri, atunci când iți imaginezi realitatea dorită. Încearcă să o atingi, să o guști, să o mirosi și să o auzi in imaginația ta,….. nu doar să o vizualizezi. Toți avem imaginație, folosit-o, să îndreptam ceea ce se întâmplă acum in lume.

PS: Tot ce se face, apare mai întâi în minte, ca imaginație. Dacă imaginația este însoțită de sentimente, ea dă naștere acțiunilor care duc la împlinirea ei. Vorbiți despre jertfa ceea ce mă duce cu gândul la Hristos care a spus că rugându-ne să credem că am primit deja și Tatăl Ceresc ne va împlini ruga.

Ce înseamnă să credem.
Să ne imaginăm și să simțim că am primit deja obiectul cererii noastre. Mintea și sentimentele noastre sunt instrumente puternice pe care ni le-a lăsat pe pământ pentru a ne descurca în lume dar și pentru a ne conecta cu EL. Noi suntem Co-creatorii. Gândiți pozitiv, aceasta este realitatea, pe care trebuie să o înfăptuim, cu gândul si cu inima si putem schimba lucrurile in bine.

Cum funcționează mintea
1 - Gândește bine și binele va veni. Gândește-te ca răul și răul te va urma. Toată ziua ești ceea ce gândești.
2 - Subconștientul nu te ceartă. Acceptă ceea ce mintea ta conștientă decretează.
3 - Poți alege. Alege sănătatea și fericirea. Poți alege să fii prietenos sau ostil, săritor, vesel, cordial, prietenos și toți vor răspunde în consecință. Acesta este cel mai bun mod de a dezvolta o personalitate minunată.

4 - Mintea conștientă este "tutorele". Funcția sa principală este de a proteja subconștientul de impresii false. Decide să crezi că ceva bun se poate întâmpla și se întâmplă acum. Cea mai mare putere a ta este abilitatea ta de a alege. Alege fericirea și prosperitatea

 Ascultați-vă intuiția! În orice!
Orice citiți, sau ascultați de la cineva filtrați informația!, La mine, la alții. Pentru că se dau intenționat multe prostii pe net. Simțiți dacă vi se așează bine pe suflet, dacă rezonați cu informația. Voi Simțiți
Voi Simțiți adevărul si ignorati total minciunile si dezinformarea.

Trebuie să înțelegeți informația când este adevărată. Texte de genul "suntem lumină și ne conectam nu știu unde.." bull shit!. Acum ceea ce este cel mai important: CEL el mai important instrument al nostru, este voia noastră si intenția - Noi am dat Voia noastră si Liberul nostru Arbitru Guvernelor, să hotărască pentru noi ce vor ei!. Nu mai contează dacă ați votat!

Luați-vă voia înapoi, Lucrați la Intenție !,. Cum să ne luăm Voia înapoi. În jurul nostru este ETER (primul element chimic care a fost scos/ascuns din TĂBLIȚA elementelor, care conține toate elementele chimice - eterul).
De ce a fost scos/ascuns?
Pentru că din ETER noi putem materializa! Orice. Eterul este un câmp informațional in care trăim noi toți.
De asta: Spuneți în Eter - Nu VREAU

Nu vreau nimic, din ce se întâmplă [de râu] astăzi,…… sau completati cu ce doriti voi,.... pentru voi insivă
Spuneți tare și răspicat (sau în gând, cum simțiți) că vă luați Voia înapoi si nu mai permiteți nimănui să hotărască pentru voi si fără voia voastră, absolut nimic. Că nu mai permiteți nimeni să vă aducă prejudicii și CEREȚI > Să vi se întoarcă/recupereze toată energia care v-a fost luată, tot potențialul, pământul și tot ce v-a fost luat, să vi se recupereze. Pentru că Ei, nu fac nimic împotriva voinței voastre. Există legi universale nescrise care ne-au fost ascunse.

Cea mai importantă: Nimeni nu are voie să încalce Liberul arbitru al nimănui, căci se va întoarce împotriva celui care face așa ceva.
Cu cât vom fi mai mulți cu o gândire pozitivă, cu atât vom scăpa mai repede, de sclavie si de,......

Multa sănătate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor