marți, 15 august 2023

SEMNE INCONTESTABILE CĂ ESTI UN EMPATIC

 💖 “Ca empat, cea mai mare abilitate pe care trebuie să o stăpânești este abilitatea de a observa fără a absorbi. Pe măsură ce empații pot simți gândurile și emoțiile celorlalți, ei devin cu adevărat sensibili la energii. Dacă continui să absorbi fiecare energie cu care intri în contact, vei ajunge să-ți consumi propria energie. Pentru a observa, trebuie să fii centrat ca conștientizare neutră, lasă toate energiile să treacă ca niște vizitatori. Vei ajunge să porți o mulțime de bagaje emoționale ale altora dacă nu înveți să observi energia. Meditează mai mult, fii ancorat în conștientizarea ta superioară.
 Atât narcisiștii, cât și empații au suferit traume din copilărie timpurie. Empații au luat acea durere și au devenit mai plini de compasiune, nedorind ca alții să sufere aceeași soartă ei. În timp ce narcisiștii s-au înfuriat și au decis să-și arunce furia asupra lumii. Jurând să se pună pe ei înșiși pe primul loc. Empatii erau suficient de puternici pentru a nu lăsa trauma să le distrugă bunătatea. În timp ce narcisiștii erau slabi și lăsau trauma să-i depășească.
 A avea compasiune și empatie pentru motivul pentru care cineva se comportă așa cum o face pe baza experiențelor sale, nu înseamnă niciodată că trebuie să tolerați comportamentul sau să păstrați spațiu pentru el. Puteți avea absolut compasiune și puteți stabili o limită. Asta înseamnă să ai și compasiune pentru tine.
  CA UN EMPATIC, IUBESC... • tăcere când mă concentrez • arome subtile • sunete liniştitoare • țesături și îmbrăcăminte moi • natură/munte/apă • spațiu pentru a lua o decizie • timpul de pregătire • timp de nefuncţionare între sarcini mari • adunări mai mici/conversație profundă.
 SEMNE INCONTESTABILE CĂ ESTI UN EMPATIC
1. De când erai mic, te simțeai diferit.
2. Vrei să fii într-o carieră de serviciu. Îți poftești ceva mai mare. Ceva mai semnificativ.
3. Simțiți dacă oamenii mint sau sunt incomozi.
4. Ai nevoie de timp pentru reîncărcare. S-ar putea să vă placă să vă reîncărcați singur sau într-o companie de oameni iubitoare și grijulii.
5. Sunteți atrași să aflați mai multe despre autovindecare. Mulțimile mari te copleșesc.
6. Nu poți urmări filme și știri violente. Îți schimbă starea de spirit și energia instantaneu.” Sursa: Selena Xenakis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor