miercuri, 18 octombrie 2023

Șapte factori care îți afectează frecvența vibrațională din perspectiva fizicii cuantice:

 1 - Gândurile
Fiecare gand emite o frecventa in directia universului si aceasta frecventa revine la sursa, deci in acest caz, daca ai ganduri negative, de descurajare, tristete, furie, frica, toate acestea se intorc catre tine. De aceea este atât de important să ai grijă de calitatea gândurilor tale și să înveți să cultivi mai multe gânduri pozitive.

2 - Companiile
Oamenii din jurul tău îți afectează direct frecvența vibrațională. Dacă te înconjori de oameni veseli, pozitivi, determinați, vei intra și tu în vibrația asta, acum dacă te înconjori de oameni toxici, reclamanți, rău intenționați și pesimiști, ai grijă! Pentru că îți pot coborî frecvența și, în consecință, te pot împiedica să faci legea atracției să funcționeze în favoarea ta.

3 - Muzica
Muzica este monarhie. Dacă asculți doar muzică care vorbește despre moarte, trădare, tristețe, abandon, toate vor interfera cu ceea ce vibrezi. Fii atent la versurile muzicii pe care o asculți, poate îți scade frecvența vibrațională. Și nu uita: Atragi în viața ta exact ceea ce vibrează.

4 - Evenimentele la care participi
Când te uiți la emisiuni care se adresează rușinea, moartea, trădarea etc. Creierul tău acceptă asta ca realitate și eliberează toate substanțele chimice din corpul tău, cauzând afectarea frecvenței vibraționale. Uită-te la lucrurile care îți fac bine și te ajută să vibrezi pe o frecvență mai înaltă.

5 - Atmosfera
Fie acasă sau la muncă, dacă îți petreci mult timp într-un mediu dezorganizat, murdar, îți va afecta și frecvența vibrațională. Îmbunătățește-ți mediul și curăță-ți mediul. Arată universului că ești capabil să primești mult mai mult. Ai grijă de ceea ce ai deja!

6 - Cuvântul
Dacă ai tendința să te plângi sau să vorbești urât despre lucruri și oameni, îți afectează frecvența vibrațională. Pentru a-ți menține frecvența ridicată, este esențial să elimini obiceiul de a te plânge și de a-i mușca pe ceilalți. Deci evită drama și cade victimă. Asumă-ți responsabilitatea pentru alegerile tale din viață!

7 - Recunoștință
Recunoștința îți afectează în mod pozitiv frecvența vibrațională. Acesta este un obicei pe care ar trebui să-l încorporezi în viața ta chiar acum. Începe să mulțumești pentru tot, pentru lucrurile bune și lucrurile pe care le consideri că nu sunt bune, fii recunoscător pentru toate experiențele pe care le-ai avut. Recunoștința deschide uși pentru ca lucrurile bune să curgă pozitiv în viața ta.
______

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor