joi, 15 februarie 2024

Doamne ,adu pace ,dragoste si respect!

 Noi, oamenii, când iubim, facem tămbălău, strigăm în gura mare, scriem pe pereți, postăm zeci de poze îmbrățișați, îndrăgostiți, trăim de la un selfie la altul, ca să arătăm marea noastră iubire, implinire, fericire. Iubirea adevărată însă este o iubire smerită, nu se afișează spre ochii celorlalți, nu striga pe strazi.
Cuprindeți în inima dumneavoastră măcar un om, iubiți-l cuminte și smerit și veți vedea că toată umanitatea va încăpea înlăuntrul dumneavoastră încet, încet…


Iubirea nu înseamnă numai flori, fluturi și fericire, ci înseamnă compromis și iertare, înseamnă să ştii să spui ''da'' când celălalt spune ''nu'' ... să șoptești ''rămâi'' când celălalt strigă ''plec'' ... sau să spui ''iartă-mă'' când ți se spune ''mă doare ''. Iubire înseamnă să-ți poți călca pe suflet, pe orgoliu și peste orice piedică pentru a-l păstra pe celălalt alături de tine până la final.

Iubiți-vă în fiecare moment.. fiecare secundă și fiecare minut. Până la ultima picătură.Oamenii frumoși nu-și vând sufletele pentru lucruri.
Oamenii frumoși iubesc oamenii, adevărul, cuvântul, natura, dărnicia, răsăritul, zâmbetul, îmbrățișările.
Și nu în ultimul rând, Îl iubesc pe Dumnezeu.
Aceștia sunt în general cei la care unii le spun că sunt - simpli.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor