marți, 30 iulie 2024

Paraclisul Maicii Domnului -40 de zile pentru implinirea dorintelor


 

Maicuta Domnului vine imediat in ajutorul celor care o cheama.Preasfânta Născătoare de Dumnezeu este mama noastră ,sa vorbim mereu cu Ea ,ca un copil cu maicuta sa.Sa vorbim in fiecare zi cu Maicuta Domnului si sa-i spunem durerile noastre.

Rugăciunile către Maica Domnului sunt vindecătoare de răni şi făcătoare de minuni. Ele transformă suferinţa în linişte sufletească, şi aduce pace în inima zbuciumată.

Nici o rugăciune stăruitoare către Maica Domnului nu rămâne fără răspuns. Apropiindu-ne de ea, Îl găsim pe Însuşi Fiul ei, Iisus Hristos, Cel care ne dă nouă nu doar bunătăţile acestei lumi, ci mai ales viaţa veşnică.

Paraclisul Maicii Domnului se citeşte 40 de zile pentru:

– Alinarea de suferinţe trupeşti
– Vindecarea de boli incurabile
– Eliberare din patima beţiei
– Găsirea unui loc de muncă sau păstrarea serviciului
– Căsătorie grabnică
– Naştere de copii
– Împăcarea în familie
– Evitarea divorţului sau întoarcerea soţului
– Izbăvirea de procese
– Odihna celor adormiţi sau la moartea cuiva drag
– Pentru luminarea minţii şi întărirea în credinţă

Nu atât pentru împlinirea cererilor noastre mărunte, ci mai ales ca semn de evlavie pentru infinita dragoste pe care ne-o poartă nouă Maica Domnului trebuie să ne rugăm ei, citind Acatistele sau Paraclisul ei. La fel de puternice sunt şi rugăciunea Brâul Maicii Domnului, Acatistul Bunei Vestiri sau Acatistul Sfântului Acoperământ al Maicii Domnului.

Paraclisul Maicii Domnului se poate săvârşi aşadar atât la vreme de întristare, cât şi în bucurie. Mare dar revarsă Maica Domnului acolo unde găseşte o inimă sinceră, rugătoare şi plină de nădejde în ajutorul ei.

Citirea Paraclisului Maicii Domnului 40 de zile aduce cu sine înfăptuirea unui miracol, prin împlinirea unei dorinţe arzătoare. Unii mărturisesc că au primit ajutor „fulger” de sus, un ajutor nevăzut în dificultăţile pe care le aveau.

Acatistele şi Paraclisele Maicii Domnului sunt cele mai puternice rugăciuni de împlinire a cererilor pe care le putem face: la vreme de necaz sau întristare, în boli şi suferinţe trupeşti, în lipsuri, în dorinţa de a ne căsători, de a întemeia o familie sau de a păstra o familie fericită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor