joi, 5 septembrie 2024

Femeile pierd ani de zile în legături


 "Femeile pierd ani de zile în legături cu statut incert, cu diverși bărbați, pentru că nu vor să vadă/accepte că bărbații respectivi nu sunt interesați de o relație serioasă cu ele, ci doar trag de timp, pentru a beneficia cât mai mult de avantajele pe care le obțin de pe urma acelei legături temporare cu ele. Chiar dacă văd că bărbatul respectiv nu este implicat 100% în relație, chiar dacă văd că au trecut luni și ani și el nu-și exprimă clar interesul pentru a avea o relație serioasă cu ele, ci prelungește acea situație neclară, ele nu pun punct legăturii pentru că sunt disperate să aibă un bărbat/o relație, și tot speră că dacă acel bărbat stă cu ele mai mult timp, vor putea să-l convingă că se potrivesc, că le este bine împreună.

Haideți să vă explic, ca să înțelegeți foarte clar un lucru: un bărbat care este cu adevărat interesat de o femeie, care are intenții serioase cu ea, care este îndrăgostit, știe ce are de făcut, știe ce să facă pentru a cuceri acea femeie, știe să se poarte într-un fel care o atrage pe femeia respectivă, și știe ce are de făcut ca să păstreze acea femeie alături de el. Dacă un bărbat nu se comportă cu tine în așa fel încât să simți că face tot ce poate ca să te cucerească, este pentru că nu este cu adevărat interesat de tine, nu este îndrăgostit de tine, nu ține neapărat să te aibă alături de el. Nu ești atât de importantă pentru el cât să depună toate eforturile ca să te cucerească/ păstreze alături de el.

Cei mai mulți dintre bărbații însurați cu care am vorbit, mi-au spus că au știut de la prima conversație că aceea este femeia cu care se vor căsători. Poate nu de prima oară când au văzut-o, când au schimbat doar câteva cuvinte, dar de la prima lor conversație mai lungă, de la prima întâlnire „oficială” pe care au avut-o. Nu e fizică cuantică, nu-i ia ani de zile unui bărbat să-și dea seama dacă ești femeia pe care o vrea altăuri de el pentru o relație serioasă sau nu.
Lucrurile sunt simple: este această femeie atractivă din punctul meu de vedere?
Sunt atras de ea așa cum este ea fără machiaj, fără unghii false, fără gene false, așa cum este ea naturală, când se trezește dimineața? Da.
Savurez conversațiile cu ea? Mă provoacă la nivel intelectual, simt pot să discut orice cu ea, știe să asculte, simt că mă AUDE, că mă ÎNȚELEGE?
Da.
Îmi place energie ei, atitudinea ei, felul ei de a fi?
Da.
Are ea valori/principii similare cu ale mele? Este o femeie care funcționează în integritate, care se respectă?
Da.
Un bărbat poate răspunde destul de repede la aceste întrebări, nu-i trebuie un an ca să se lămurească.

Dacă un bărbat își caută o soție, dacă el caută o parteneră pentru o relație serioasă, el știe destul de repede dacă tu ești aceea sau nu. Nu are niciun rost să stai alături de un bărbat 2-3-10 ani, așteptând ca el să-și dea seama dacă tu ești femeia potrivită pentru el sau nu. Acel bărbat știe de la început dacă ești femeia potrivită. Și faptul că nu aveți acea relație pe care ți-o dorești tu, că nu și-a asumat un angajament clar față de tine, că nu ți-a spus explicit că vrea să fii partenera lui pe termen lung, că nu este 100% implicat în relația voastră, este un semn că nu ești Aceea pentru el. Ești doar o legătură temporară."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor