joi, 10 octombrie 2024

Și Lucifer a iubit-o pe Eva


 

Cu dorință, mai apoi cu pasiune. Și-a dorit să-i fie aproape. Din dorință s-a transformat în ispită. Oh..da! Pasiunea a apărut și ea la un moment dat. Însă nu orice pasiune. Nu se încadra la nivelul de pasiune cunoscut de noi. Nici eu una nu știu exact cum era pasiunea lui în amănunt. Un lucru am aflat, era otrăvitoare.

Te frământa pe interior, te descompunea bucată cu bucată.
Se spune că ea era frumoasă. Avea o frumusețe aparte, ceva ce Lucifer își dorea cu ardoare. A făcut tot posibilul să fie a lui, deși știa că îi era promisă lui Adam. Pentru el nu exista altcineva, dar pentru ea deja era o bătălie între doi. Era conștientă de acest lucru. Jongla cu cei doi.

Adam era lângă ea mereu, iar Lucifer o privea din umbră căci nu îi era permis să i se arate. Se întâlnea cu ea doar în vis. Încerca din răsputeri să o atragă pe tărâmul lui. Pentru ea totul era necunoscut și astfel Lucifer i-a devenit ispită. A întrebat-o de multe ori ce ar trebui să facă pentru a i se dărui lui, răspunsul ei era mereu același „Trebuie să te dăruiești pe tine în primul rând. Arată-mi că ești doar al meu și atunci mă vei avea.” Nu i-a înțeles cuvintele nici până în ziua de azi. Și totuși a iubit-o enorm. S-a dat spre facerea șarpelui doar pentru a o putea întâlni. Dar pentru ea nu a fost de ajuns. Da, știm cu toții că șarpele a ispitit-o, dar povestea abia acolo începe. După acea ispitire Eva nu l-a mai dorit pe Adam pentru că era exact ca ea. Ispitirea a fost șansa ei de a cunoaște altceva. Și a cunoscut disprețul, ura, furia, dezamăgirea și durerea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor