joi, 3 martie 2022

↪ Oricât de senin și frumos este afară, pe unii oameni, poverile și necazurile le întunecă și mai mult rațiunea, dar și sufletele lor, dacă nu vor. Sau nu pot să încerce o altă perspectivă. Poverile sau încercările vieții nu au rolul să îngreuneze viața, ci rolul lor este de a îl intrări și de-al pregăti pe cel care se află în asemenea situații, la prima vedere, nedorite.
↪ Când trecutul tău este stricat, prezentul se tratează cu medicamente și regim. Viitorul? Să reparăm trecutul în prezent, și atunci vom putea vorbi de viitor.
↪ Dumnezeu nu joacă zaruri. Hazardul nu este de la Dumnezeu. Rînduiala tronează atât lumea văzută cât și cea nevăzută. De aceea, armonia este de la începuturi în rînduiala dumnezeiască.
↪ Fiecare om, în general, este orb în lumea lui. Cel mai rău este să fii orb în ambele lumi.
↪ Dumnezeu, Niciodată Nu Se Odihnește. Ci, noi avem nevoie de odihnă fizică și psihică.
↪ Numai transpirație este în jur. Inspirație doar în locuri bine aerisite numai cu oameni înțelepți și inteligenți cu o moralitate înaltă.
↪ Chiar dacă nu mai au trupurile lor după ce mor trupește, sufletele continuă să râdă sau să plângă împreună cu cei rămași aici, dar în felul lor, caracteristic spiritual. Fiind mult mai expresivi și mai ancorați în realitate față de ceilalți, care, încă nu au ,,gustat" moartea trupească.
↪ Îmi plac oamenii, care pentru a străluci nu sting lumina altora. Se bucură de bucuria lor, și mereu, acești oameni îi ,,alimentează" pozitiv pe ceilalți, din punct de vedere emoțional, mental, sufletesc și duhovnicesc. Ajutând pe alții, vor străluci mult mai puternic în fața celorlalți.
↪ Politicienii care au furat voturi, cu siguranță vor fura milioane și miliarde de euro, când au ocazia, în mandatul, sau în mandatele lor.
↪ Când mulți oameni s-au dat dracilor, mințile lor s-au îmbolnăvit, încât tot ce este rațional, normal, firesc, moral și sfânt sunt considerate nebunii, anomalii, discriminatorii, izvoare de ură și discriminare, vinovate pentru tot răul în lume. Prima problemă majoră la acești indivizi este că, nu și-au mai luat medicamentele speciale pentru tratamentul lor atât sufletește cât și medicale.
↪ Când omul a pierdut ,,busola" rațiunii, logica subiectivă este literă de lege, iar capacitatea de inteligență este apropiată de cea a regnului animal, în fruntea lui va pune, din diferite motive, pe cei mai proști din turmă. Când omul se aseamănă cu animalul, copiii lor vor fi animalele lor, la unii.
↪ Când observăm că nu mai avem nimic, îl vom observa Pe Dumnezeu, Care Este totul.
↪ În mormânt, ,,buzunarele" s-au mutat în haina sufletului. Doar că, lucrurile materiale nu sunt adaptate pentru buzunarele hainei sufletului. Acolo intră doar realizările și faptele făcute în viață. Atât!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor