joi, 3 martie 2022

VIAȚA, PREGĂTIRE PENTRU ETERNITATE

Unde există frică firească și constructivă, acolo se începe o viață responsabilă și echilibrată.
Viața este ca un puzzle, iar ,,piesele" vieții trebuie puse după o logică firească, în ordine și în etape. Altfel, viața nu poate fi înțeleasă și descifrată corect.
Orice faptă bună și orice gând bun sunt motivele necesare de a te ridica de fiecare dată când ești jos, pe drumul vieții tale.
Orice om sclipește când îndrăznește în viață, fiindcă viața frumoasă se trăiește cu o încărcătură pe măsură. Nu peste măsură.
Cât de mult iubești, atât de mult trăiești. Nu în ani mulți, ci în număr mare de virtuți.
Hristos A Scris pe nisip, Iertând păcate. Pe când noi scriem condamnările pe viață ale semenilor noștri, cu stiloul cu peniță de aur, în hârtii cu sânge pătate.
Multe vieți confiscate pentru fărădelegi legalizate. Multe victime colaterale devin pradă smintelilor, de manipulatori, create.
Ca să guști gustul dulce al vieții, mai întâi trebuie să treci de mantaua sa de necazuri, care protejează de cei care nu știu să aprecieze viața așa cum e ea. Mai întâi te călești și te întărești, apoi te răcorești.
Pentru mulți, viața este un fragment, sau totul. Pentru cei îndrăzneți, știu că este doar începutul, și trebuie terminată cu demnitate, întăriți sau înțărcați pentru cealaltă viață care e veșnică.
Nimic în viață nu rămâne plătit și răsplătit, exact așa cum a fost îngăduit și rânduit.
Dumnezeu să ne înțelepțească!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor