duminică, 14 august 2022

FLUTURILE 🦋 🦋 🦋 🦋 🦋 🦋 🦋 🦋 🦋

 

„Conform culturii chineze, sufletele morților folosesc aceste insecte minunate pentru a-i vizita pe cei dragi. "" "
🙏 Fluturi: Întâlnirea lor are întotdeauna un sens pozitiv
Fluturii simbolizează nemurirea.
Toată lumea a fost încântată privind aceste insecte frumoase și grațioase în culori magnifice.
Conform multor tradiții, apariția unui fluture are întotdeauna o semnificație pozitivă care poate căpăta diferite fațete în funcție de culoarea aripilor sale.
👉GALBEN. În antichitate, când un fluture de această culoare era văzut, marinarii se pregăteau pentru adversitate. Astăzi, însă, văzând un fluture de această culoare indică faptul că ceva este pe cale să se schimbe în viața noastră.
👉 VERDE. Dacă vezi dintr-o dată un fluture de această culoare, consideră-te foarte norocos. Un fluture verde, într-adevăr, este un semn de noroc și abundență.
👉 ROȘU. Un fluture de această culoare era considerat de antici ca fiind mesagerul șef al veștilor bune. Dacă vezi un fluture cu aripi roșii, ceva important, ca o veste bună, îți va bate la ușă.
👉ALB. Simbolul primar al purității, fluturele alb este cel căruia trebuie să îi acordăm cea mai mare atenție. Multe dintre acestea vezi în superbele grădini cu flori de primăvară, dar când vezi una într-un loc și un moment neașteptat, fii sigur că acest fluture este acolo pentru tine. Înseamnă renaștere din interior. Ceva în interiorul tău se schimbă și să vezi un fluture de această culoare înseamnă că totul va fi bine.
🙏În cultura chineză, fluturii, indiferent de culoarea lor, sunt un simbol al „nemuririi sufletului”. Se spune, într-adevăr, că sufletele celor dragi care din păcate nu mai sunt în viață folosesc aceste insecte minunate pentru a-și vizita cei dragi.
🙏 Fluturii au o semnificație profundă și spirituală. Uciderea sau vânarea lor este sinonim cu ghinionul. Când vezi un fluture în casa ta, primește-l înăuntru, bucură-te de culorile lui frumoase și lasă-l, așa cum a venit, să plece de la sine...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor