duminică, 14 august 2022

LEGEA CORESPONDENȚEI

 

Cine insultă,se insulta.
Cine disprețuiește, se disprețuiește.
Cine urăște, se urăște.
Cine blestemă, se blestemă.
Cine critică, se critică.
Cine minte, se minte.
Cine acuză, se acuză.
Cine maltrateaza, se maltrateaza.
Pentru că tot ce vine de la noi vine înapoi, ne aparține și ne afectează.
Tot ceea ce faceți, gândiți sau spuneți despre restul lumii, vă definește în acest moment și vi se intoarce , devenind un cerc, o roată care nu este ușor de rupt, precum și o mare înșelăciune, deoarece credeți că întreaga viziune aparține numai exterioriurului.
Pentru că ceea ce vedeți afară, în jurul vostru, este ceea ce aveți în interior. Totul în afara căruia mintea ta acordă atenție, ceea ce judecați sau apreciați, este exact ceea ce există în voi.
Dacă doriți să vă cunoașteți, fiti atenti la mediul înconjurător, la tot ceea ce mintea dvs. observă în fiecare zi în jurul vostru și veți fii în fața unui portret al dvs. în fața unui desen exact al interiorului dvs. Pentru că ceea ce este în afară este, de asemenea, în interior.
Pentru că ceea ce iese din tine este creeat de tine, acum, în acest moment. Și știind asta, că viața este o roată și că totul este în noi, putem să vedem doar o soluție pentru a rupe acest cerc, pentru a schimba lumea și pentru a schimba destinul nostru, care se îndreaptă spre fundamentul minții, sinele nostru care apare și se manifestă prin gândire.
Și pentru aceasta este necesar să va observați, să va studiați și să va controlați. Sau cel puțin, activați o lumină de alarmă, un dispozitiv care sa va avertizeze că un gând care nu ne este potrivit, necorespunzător, dăunător pentru noi, intră în mintea noastră. Și imediat ce suntem informați, localizați-l, recunoașteți-l și aruncați-l.
Numai din interior, din interior vostru, totul poate fi modificat, poate fi îmbunătățit tot ceea ce proiectati in afara voastra. Doar interiorul te conduce spre calea adevarului, pentru că totul este în voi, totul depinde de voi și numai schimband interiorul poti recreea exteriorul..
Binecuvântări pentru tine și pentru cei dragi tie! ✨🙏🏻✨

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor