luni, 28 august 2023

Pentru a se pregăti pentru energia divină, omul trebuie să asculte vocea liniștită a lui Dumnezeu, să afle despre ce vorbește El.

,,Fiecare om are sarcina de a-și curăța corpul pentru a intra energia divină în el. De unde provine aceasta energie? - trei locuri. Prin intermediul creierului intră energia gândului divin; prin inima - energia iubirii divine și prin trup - puterea divină. Odată ce energia divina intră în om, începe sa funcționeze,incepe sa curete corpul. Pentru a se pregăti pentru energia divină, omul trebuie să asculte vocea liniștită a lui Dumnezeu, să afle despre ce vorbește El.
Prin urmare, dacă omul dorește să se dezvolte în mod corespunzător, să se cunoască mai bine, trebuie să-si pregătească creierul, inima și trupul pentru energia divină. Atunci ,el va vedea că tot ceea ce sufletul lui dorește este posibil. Omul are condiții și oportunități pentru a-și îndeplini dorințele.
Adesea oamenii se plâng de eșecul vieții lor. De ce nu reușesc? Pentru că ei fac doar planuri și schițe fără a lucra. Dacă sculptorul face un plan pentru o statuie , nu taie piatra, nu face nimic. Fiecare om are o sarcină, sa își sculpteze fața, sa își sculpteze brațele și picioarele, sa își sculpteze corpul. - cum o să facem asta? Cu munca.Trebuie să se ridice , sa lucreze cu dalta si ciocanul pana nu este prea tarziu .Dacă, pana la 40-50 de ani, omul nu si-a sculptat statuia, nu și-a îndeplinit sarcina . La urma urmei, el vorbește despre frumusețe. Atâta timp cât este tânăr, se poate numi frumos, dar când trece peste 30-40 de ani, își pierde frumusețea. Dacă e femeie, va spune că soţul ei este responsabil pentru asta.Barbatul va spune că soţia lui e vinovată. Aşa a fost şi Adam. A spus că Eva, i-a dat fructul copacului interzis. Dar de fapt ei nu au ascultat cuvintele Domnului .
O alta lege divina este sa nu fii neglijent. Tot ceea ce este negativ în viață provoacă durere . Nemulțumirea, teama , ura ,cruzimea ucide omul . Toate lucrurile pozitive, toate virtuţile sunt haine pentru sufletul uman. Se spune că sfinţii aveau o aură în jurul capului. Au o aură, dar au un întreg veşmânt de lumină. Îmbrăcămintea sfântă, precum și aura lor , se formează prin culorile spectrului. Culoarea galben auriu a sfântului arata intelepciunea ,rosu viata ,albastru credinta etc.. atata timp cat aura capului uman străluceşte, un om este sănătos şi crede în viaţă şi în iubire .De indata ce isi pierde stralucirea sufera .Omul nu mai crede in viata si in iubire . Ştie că a pierdut ceva ce nu mai poate recupera.,,
Peter Deunov
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor