sâmbătă, 2 septembrie 2023

"Spune-ţi că eşti bine, că toate sunt în regulă cu tine şi Dumnezeu îți va auzi cuvintele și le va transforma în realitate!"

 De fiecare dată când iubim 💕, de fiecare dată când dăruim esTe Crăciun! ♥️Asumarea propriei poveşti poate fi dificilă, dar nu este nici pe departe atât de dificilă ca risipirea întregii vieţi pentru a fugi de ea!Atunci când îţi repeţi suficient de mult o idee, ea va începe să devinã o parte din tine. Fii atent la ceea ce îţi spui deoarece contează!💓Schimbă-ţi modul de a gândi şi îţi vei schimba viaţa! Vei deveni ceea ce
gândeşti.💗Ziua în care nu ai râs e cea mai irosită dintre toate zilele!Daca vrei prosperitate in viata ta, atunci cauta zilnic sa te faci fericit. Vezi ce te face fericit si fa acele lucruri de cat mai multe ori pe zi, pana cand inveti sa te simti fericit.💕Pt. a ramâne aliniați cu frecvența Prosperității este necesar să ne focusăm atenția pe afirmații care să ne împuternicească. Îți propun să repeți această afirmație o dată pe zi, timp de o săptămană: Merit tot ceea ce e mai bun in viața mea, sunt aliniat/ă la energia prosperității! ❤️Suma de bani pe care o câștigi este o reflectare directă a valorii pe care o creezi, pentru a ameliora viața și munca altor oameni! 🍀

ȘI BANII au răsărit: câtă frunză, câtă iarba! 😃Iubesc banii, iar banii mă iubesc pe mine! 💏Energia banilor curge într-un flux constant în viața mea!
Sunt prosper(ă)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor