luni, 27 mai 2024

Ce minunat!

 


Eul" și "al meu", ne ghidează viața, și de aici pornesc durerile, frustrările, depresia... și toată amărăciunea vieții!  
Am venit goi, pe lume și tot asa vom pleca, doar că la venire eram curati ca îngerii, iar la plecare cu ce am adunat în suflet!  
Bagajul din suflet este tot ce avem! Atât!  
"Casa mea, copilul meu, familia mea, mașina mea, contul meu"...ne sunt imprumutate, după cum ne străduim, că Dumnezeu ne respecta libertatea în tot ce facem!  
E vital cum ne folosim de libertatea dăruită, care ne poate mantui, sau ne poate pierde.  
"E viața mea și fac ce vreau cu ea" auzim deseori...  
Pe pământ putem decide ce facem cu viața noastră, dar ceea ce va urma este consecință a faptelor și vom găsi ce am "lucrat"!  
Din mila Domnului cădem în propriile capcane, din care, ori ne trezim, ori pierim. Șansele sunt egale pentru toți, doar deciziile fac diferența.  
Dacă conștientizăm iubirea Domnului nostru Iisus Hristos și vom alerga sa ne recunoaștem greșelile, cu gând de părăsire a lor, este minunat!  
Este începutul înțelepciunii, dăruit de Dumnezeu, care ne ajută să înțelegem că nu avem stăpânire pe nimic în această viață!  
Tot ce avem este în interiorul nostru, nu în afara noastră...si cu asta vom rămâne în veci.  
Suferința este cea care ne arată realitatea în care suntem, că putem avea lumea la picioare și sa nu ne pese decât de durerea din suflet!  
Suferința ne poate salva, dacă alergăm sa cerem ajutor Lui Dumnezeu, care ne răspunde imediat, altfel ne pierdem.  
Așadar, sa nu uităm că suntem trecători prin viața, că nu avem nimic al nostru, că toate, toate trec pe acest pământ, și doar sufletul este nemuritor, de care trebuie să ne ingrijim, fiind comoara noastră, dăruită de Dumnezeu!  
Mântuirea e usoara, dacă suntem buni și iubim, cu smerenie, în numele Lui Dumnezeu, fără a judeca, dar ego-ul ne împiedică!  
Doamne, ai milă de noi!


Ce minunat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor