duminică, 2 iunie 2024

Învață să râzi, să cânți, să dansezi, să îți placă ploaia, să nu mai ai așteptări și să iei totul așa cum vine, să nu te dai bătut, să lupți, să devii un om mai bun, să uiți, să mulțumești, să iubești. Iar dacă nu îți iese din prima, încearcă din nou!


 Om frumos, zâmbește, ai încredere în visurile tale! Chiar dacă pare imposibil, continuă! Iar îndrăzneala îți va fi răsplătită. Nu ne putem schimba amintirile, dar putem schimba înțelesurile lor și puterea pe care o au asupra noastră. Nu-ți lăsa sufletul să moară! Încă ai privilegiul de a fi în viață, de a iubi și de a te bucura. Vei începe să te vindeci când îi vei ierta și îi vei lăsa în urmă pe cei care te-au rănit și care te-au nedreptățit. Meriți acest cadou! Liniștea...
Dragostea nu obosește niciodată. Și nu uita, numai câtorva oameni le pasă cu adevărat. Restul sunt doar curioși. Fă ceea ce poți, cu ceea ce ai, acolo unde ești. Fii fericit!
Niciodată nu știi cât timp ți-a mai rămas..Muncește, zâmbește, iubește!
💙💛
Munca sa fie cu spor, zâmbetul să fie al bucuriei.
Când iubești arată din zâmbet, lăsând urmă de lumină.
Tine-ți iubirea învelită în tine, la căldură. Doar tu știi că iubirea îți cuprinde lumea și simți că este o taină ce nu o poți dezbrăca ca o haină.Poate n-ai mai găsit demult vreme să respiri pe săturate.
Ești bine? Mai poți?
Vrei să te odihnești o fărâmă, să-ți primenești aripile de oboseală?
Hai, trage-ți sufletul, îndestulează-ți inima cu un vis nou, oricât de mic și zâmbește!
Azi va fi Bine. Azi e o minune.
Ca și tine.ஜ۩۞۩ஜ
Iubește, râzi, plânge, zâmbește...
Bucura- te de momentul acestei vieți!
Fie ca amintirea să-ți dea căldură, bunătate și lumină,
La urma urmei, nu există fericire pe lume fără Iubire! Pupici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor