marți, 9 iulie 2024

De ce este bine ca noi femeile să purtăm fuste sau rochii !

 


Fusta este considerată atributul principal al feminității. Atunci când o femeie poartă fustă, ea incepe sa acumuleze energia inerentă a feminității.

În trecut, oamenii simțeau mult mai subtil legătura cu forțele naturii . Bărbații și femeile au energii diferite.

Forma și construcția fustei formează un con care se lărgește in partea de jos. Acest model de fustă nu a fost inventat din întâmplare.

Acest tip fustă , tip con , ajută o femeie să absoarbă mai ușor energia si puterea pământului , sa devină fertilă și să fie prosperă din punct de vedere financiar . Energia unei femei , dacă vorbim despre corpul fizic , se acumulează într-un organ special - uterul .

Când femeia se îmbracă în pantaloni , este ca și cum ar bloca legătura cu pământul . Mișcarea energiei se oprește, iar vasul sacru feminin sub formă de uter rămâne gol .

Energia feminină este importantă pentru bărbat. Aceasta il face mai calm , mai echilibrat și mai stabil din punct de vedere emoțional. Când un bărbat este lipsit de dragostea și tandrețea femeii , el devine agresiv , crud și grosolan .

Purtând o fustă sau o rochie frumoasă, orice femeie va simți, cât de repede i se schimbă starea de spirit .

Imaginea unei femei îmbrăcată în fustă lungă întotdeauna va fi un simbol al purității. O fusta lungă va proteja femeia de privirile pătimașe. Aceste priviri sunt asemenea deochiului, care este capabil să lase un gol în centrele energetice inferioare.

Dacă se întâmplă acest lucru , femeia își pierde energia . Împreună cu această energie pleaca vitalitatea și atractivitatea femeilor , astfel femeia nu va mai putea oferi nimic bărbatului, prin urmare el isi pierde interesul față de ea .

Din fericire , moda din ultimii ani oferă femeilor șansa de a se intoarce la hainele feminine , de a absorbi puterea pământului și de a dărui bărbatului iubit toată feminitatea lor .

Prin urmare, vă recomand, chiar de azi să îmbrăcați o fustă lungă și să vă simțiți ca o femeie adevărată.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor