joi, 25 iulie 2024

Mulți bărbați, puțini domni, multe femei, puține doamne!


 Mulți bărbați, puțini domni, multe femei, puține doamne!


Prea mulți vorbesc fără a spune cu adevărat ceva important, prea puțini care mai au curajul de a rămâne originali şi direcţi în ceea ce spun.

Mulți bărbați, puțini domni, multe femei, puține doamne.

Cei buni rămân o eternitate prin prisma a ceea ce fac,restul se pierd odată cu lumea în care valorile au stat ascunse sub dominația unei false impresii prin care tupeul și incultura sunt caracteristici importante pentru a reuși.
Învață să fii liber. Liber în gândire, liber in principii și liber în exprimare. Liber și inovator. Fără să te aliniezi neapărat standardelor minimaliste ale societății. Cu bani, fără bani, rămâi mereu original și greu de copiat. Păstrează standardele tale la un anumit nivel. Fii ambițios și discret în același timp. Crede în ideile tale și luptă pentru realizarea lor. Lasă ceva în urma ta. Ceva bun dacă se poate. Nu-ți bate capul cu negativiștii. Mergi pe lângă ei și urmează-ți drumul tău. Fă totul astfel cândva toți aceia care nu credeau în tine să ajungă să se mândrească cu faptul că te-au cunoscut. Transformă-ți prin realizările tale contestatarii tăi în admiratorii tăi. Iar pe toți aceia care îți spuneau cândva că visurile tale sunt imposibile, fă-i să te intrebe cum ai reușit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor