duminică, 8 septembrie 2024

Curățarea energetică a corpului și a locuinței

 

Cum ne scuturam de energia negativa?

  1. Rugaciunea, facuta cu trei minti intr-una singura(rugaciunea inimii) este o unealta de mare putere. Cei care nu gasesc timp sau sunt in mare primejdie pot spune urmatoarea mantra, de mare putere : „Doamne Iiisuse Hristoase, Lumina Lumii, lumineaza intunericul din mine” de 9 ori, de 40 de ori sau cel mai bine de 108 ori.
  2. Apa sfintita facuta cu har, multa iubire, credinta si smerenie de preot puternic este de asemenea un leac de nepretuit pentru boli, neajunsuri in casa, lipsa de putere, de vitalitate, de spor, de iubire si buna intelegere.
  3. Locul nasterii voastre este un camp de putere in care ar fi bine sa va intoarceti si sa va incarcati de acolo , ori de cate ori aveti nevoie sau cat mai des. Apa bauta din aceeasi fantina sau izvor din care ati baut apa la nastere, are efecte de tamaduire si de crestere a nivelului energetic.
  4. Chirurgia de Lumina si energetica sunt practici ale unor initiati care pot scoate, sub apararea Puterilor Luminii , a simbolurilor de putere si entitatilor superioare(arhangheli, sfinti, ingeri etc) energiile negative din trup si suflet.
  5. Respiratiile speciale , cum ar fi pranayama, respiratia focului etc. Trebuie atentie la primirea initierii si a invataturii de practicare pentru ca daca sunt facute de oameni nepurificati pot avea consecinte negative grave.
  6. Sunete vindecatoare de eliberare a sufletului si organelor –exista tehnici si practici folosite de mii de ani de eliberare a durerii , furiei, tristetii, suferintei. Cautati sa invatati de la cunoscatori.
  7. Scrisoare de recunostinta – scrieti toate lucrurile si fiintele din viata voastra pentru care puteti fi recunoscator. Asta va metamorfozeaza starile interioare si va face sa constientizati cate binecuvantari aveti de fapt in viata si pe care le luati de-a gata, ca si cum vi s-ar cuveni, pe care nici macar nu le bagati in seama sau fara de care pur si simplu nu ati putea trai.
  8. Munca fizica. A face o munca fizica in aer liber, curat, cu intentia de a va descarca, este extrem de benefica. Sapati, scurmati pamantul ca sa plantati flori, spargeti lemne, carati, faceti curat .Nu vi s-a intamplat sa mergeti undeva sa munciti pana la epuizare, cu placere,fizic, si a doua zi sa va simtiti ca nou?
  9. Topaitul, saritul intr-un picior si alte miscari vibratorii vioaie, mai ales in apropierea campurilor cu mare concentrare  de iubire si fericire, cum ar fi  locurile de joaca ale copiilor,sunt inestimabile. Cei care cunosc tainele bioenergiei si a energiei benefice folosesc papusile sau jucariile adorate ani la rind de copii pentru ca sunt acumulatori de energie buna. Legat de vibratie, japonezii au inventat un aparat pe care te urci si iti vibreaza intreg corpul si  care costa aprox 1000 euro , dar puteti sa va vibrati corpul si gratis, topaind.
  10. Dansul vindecarii este o maniera extrem de eficienta de eliberare. Procesiunile de eliberare prin dans samanic, biodanza, trance dance, meditatii dinamice sunt eliberatoare, ele au un efect absolut uimitor de usurare a emotiilor si energiilor negative purtate in noi de ani de zile, poate chiar din copilarie sau viata intrauterina.
  11. Baia cu sare . Apa cu sare grunjoasa este o metoda exceptionala prin care lasam sa fie spalate din corp, energiile de felurite feluri, grele, apasatoare, bolnave. Pur si simplu o baie cu sare la picioare seara sau o baie la cada in care am aruncat 1 kg de sare grunjoasa reface dupa orice „incasare”negativa .
  12. Mersul prin iarba cu roua rece de dimineata.Mersul descult pe pamant are dublu rol: odata va descarca de energiile negative si totodata va incarca cu energia vitala a pamantului , va incarca cu electroni negativi si va ridica foarte mult nivelul energetic. Veti primi o infuzie de vitalitate si de forta care nu se compara cu nici o alta metoda.
  13. Spargerea farfuriilor sau a altor obiecte de ceramica, cu intentia de spargere a raului, de descarcare a energiei negative, face minuni. Nu e nevoie sa ajungeti in situatia de “nu mai pot si sparg tot”ca sa practicati aceasta metoda. Pur si simplu puteti face din asta un ritual de eliberare, feriti de ochi straini si prin alegere constienta.
  14. Focul de lemne. Ori de cate ori puteti participa la un ritual in care arde focul sau puteti merge la tara unde exista soba sau pur si simplu sa faceti un foc la marginea unei paduri si sa stiti cum sa faceti, aruncand cu energia negativa in focul purificator, este extrem de eliberator.
  15. Miscari repetitive, de precizie – gen batutul cuielor in acelasi fel, iar si iar, de exemplu pentru construirea unor cutii de lemn pentru legume, presupune un fel de transa si de concentrare asupra unei singure activitati, calmeaza mentalul si este folosita in Rusia ca metoda psihoterapeutica extrem de benefica .
  16. Usturoiului mancat in mod constant este o practica extraordinara, recunoscuta de traditia populara ca este foarte puternica in lupta cu fortele malefice. Atarnati si o coronita de usturoi la intrarea in casa si spiritele rele vor da inapoi. Reteaza vampirului energetic orice pofta de a va contacta.
  17. Salcia sau de plopul tremurator. Ori de cate ori aveti ocazia, alegeti o salcie mare si prindeti cu blindete crengile ei. Rugati-o in sinea voastra sa va ajute ca sa va descarcati de orice energie malefica sau disturbatoare care va ingreuneaza si nu va este de folos. Plopul tremurator este foarte puternic de aceea nu il recomand persoanelor cu un deficit grav de energie.
  18. Parul, unghiile si a dintii, contin o cantitate uriasa de informatia bioenergetica. Oamenii din vechime stiau si niciodata nu lasau parul din urma pieptanaturii,a tunsului, dupa taierea unghiilor sau dupa ce un dinte a fost scos, sa fie aruncate la voia intamplarii. Cel mai bine ele se ard sau se ingroapa.Intentia, locul si momentul ingroparii conteaza foarte mult
  19. Tacerea. Este un mijloc de aparare foarte puternic. Nu degeaba se spune in popor ca tacerea este de aur. Tacerea face cea mai mare parte a drumului spre reechilibrarea energetica. Totusi e nevoie sa fiti foarte smeriti si nu furiosi, suparati in inima ca sa aiba un efect bun pentru toti, nu doar pentru voi.
  20. Tainele familiei. Ca sa nu pierdeti energie prin intermediul vampirilor inconstienti sau rau intentionatilor ascunsi, este mai bine sa nu povestiti niciodata despre voi si familia voastra oricui.
  21. Inpamantarea. Ridicati mainile spre cer, facand un semicerc in jurul corpului si apoi le lasati brusc in jos, cu forta, aruncand in pamant  energia pronuntand cu putere cuvantul HAT , azvarlind pur si simplu raul catre pamant. In cazuri grele se mai fac si alte proceduri de trimitere a energiei grele spre pamant.
  22. Metoda Gibberish este o tehnica pe cat de inedita, pe atat de eliberatoare in care dati drumul energiei sub forma unor cuvinte fara inteles venite direct din energiile care va locuiesc corpul. Pe timpul practicii se tin ochii inchisi si se pune un anume fundal sonor, suficient de tare ca vocea practicantului sa nu fie distinsa si auzita.
  23. Mangierea unei pisici , mai ales cand toarce. Frecventa de tors a pisicilor este vindecatoare pentru om. Cei care vin la mine pentru diferite terapii, o cunosc pe Garuda,o pisica extrem de senzitiva care se urca pe om exact in locul unde acesta are mai multa nevoie. Dupa care pleaca in natura si descarca tot ce a preluat.
  24. Plimbarea prin padure inverzita, cu copaci puternici.
  25. Risul, mai ales risul spontan, este extrem de binefacator daca se practica minim 2-3 minute imediat ce va simtiti dezechilibrati energetic.Vizionarea unei comedii are de asemenea un rol vindecator, mai ales in perioadele de convalescenta, cand boala l-a secatuit pe om de energie.
  26. Scrisoarea. Luati o foaie de hartie si scrieti de mana, nu la computer, tot ceea ce va incarca sufletul, scrieti cum va simtiti, de unde credeti ca vine suferinta, ce ginduri(chiar si cele mai rele) va trec prin minte , varsati acolo toata durerea, frica, neputinta, etc si apoi aruncati-o sa arda in foc.
  27. Fumigatiile. Le veti folosi mai ales pentru dispersarea energiilor negative lasate de persoane rele care v-au vizitat casa, locul de afacere sau daca simtiti o energie grea , apasatoare in locuinta. Se iau crengute uscate de rozmarin ,salvie ,busuioc ,lemn de santal sau tamaie si se pun intr-un vas metalic(catui) miscand vasul in spirala descrescatoare de la dreapta la stinga si de sus in jos , adunand energia negativa a locului si trimitand-o in pamant, cu intentia de curatare a spatiului.
  28. Uleiurile sacre. Puneti un vas cu apa care sa se evapore continuu si turnati in el picaturi de ulei esential ca smirna, nard,vetrice, iasomie, trandafir, ylang-ylang, busuioc. Uleiurile, daca nu sunt naturale, esentiale si pure, va pot aduce si  mai mult dezechilibru.
  29. Terapia prin muzica speciala de vindecare. Orice resursa de muzica binaurala, psaltica, cu sunete din natura, dar a caror numar de Hertzi se divide la 3, este de mare folos. Este foarte placut si folositor sa adaugam si metoda cromoterapiei.
  30. Sedinte private sau de grup terapii neconventionale pentru confesarea, scoaterea si transformarea energiei negative acumulate, schimbarea paradigmelor si convingerilor, eliberare emotionala, reincarcare cu energie.

Toate aceste metode puteti sa le folositi separat sau mai multe odata, dupa intuitia personala.

Ordinea expusa nu are rol de ierahizare, deci nu inseamna ca cele de pe primele locuri sunt mai puternice sau mai slabe decat cele pe ultimele locuri. Ceea ce este sigur este ca toate functioneaza. Nu le-am expus pe toate pentru ca ar fi greu de explicat .

Ce sa NU FACETI cand sunteti incarcati negativ:

-niciodata sex, deoarece amplificati si la voi si transferati  negativitatea si  partenerului;

-niciodata sa dati telefoane, deoarece transferati  altora incarcatura voastra negativa;

-niciodata sa gatiti  si sa hraniti pe cei dragi pentru ca ii veti intoxica energetic si pe ei,prin mancare;

-niciodata sa luati  decizii, deoarece vor fi cele mai neinspirate si paguboase;

Daca in continuare ati ramas cu intrebari si vreti sa intelegeti sau sa practicati aceste metode de descarcare , protectie si reincarcare,  daca vreti sa primiti mai multe metode in cadru privat pentru rezolvarea unei probleme energetice personale, daca vreti sa stiti despre CUM SA VA PROTEJATI   de vampirii energetici, cum sa va racordati la sursele de energie  prin aparatura a stiintelor de frontiera sau naturale .

Va doresc o viata frumoasa, usoara, in care energia buna, energia vietii sa curga prin voi liber, neingradit. Amin.

În fiecare zi ne place să avem grijă de corpul nostru fizic: îl alimentam cu hrana de care are nevoie, îl spălăm cu grijă și îl ținem în formă prin practicarea unei activități fizice regulate. Aceleași lucruri le facem și cu propiile locuințe: dăm cu aspiratorul, ștergem praful, geamurile, oglinzile. Dar câteodată pur și simplu ne simțim încărcați – atât cu noi înșine, cât și în casele în care locuim. Deși suntem conștienți că nu este nimic în neregulă cu noi, încărcătura energetică personală sau a locului în care trăim ne poate cauza stări de nervozitate, nefericire, agitație și poate produce chiar rău fizic.
De aceea, dacă luăm contact cu mulți oameni într-o săptămână plină de muncă, ne mutăm într-o locuință nouă sau invităm mulți oameni la noi acasă, este bine ca după toate aceste activități să realizăm o curățare energetică.
Cum putem face asta?
Folosirea plantelor sacre
Potrivit învățăturilor străvechi, toate plantele posedă un spirit sacru, o istorie magică bine înrădăcinată într-o lume pe care o simțim, câteodata, doar cu inima. De aceea, atât medicina străveche, cât și cea contemporană se bazează pe beneficiile plantelor, pe substanțele magice pe care acestea le conțin.
Beneficiile plantelor radiază în vindecare fizică, mentală, emoțională și spirituală, curățare, îndrumare și protecție.
Curățarea cu ajutorul plantelor este un procedeu foarte simplu, care ajută la eliminarea energiei negative din casă înlocuind-o cu speranță și optimism, contribuie la relaxarea minții și a trupului prin alungarea stresului, dar și la instalarea unei liniști spirituale, a unui calm benefic pentru un somn odihnitor.
Cum ne curățăm energetic cu ajutorul plantelor sacre? Acest lucru constă în arderea ierburilor adunate într-un mănunchi, împletite sau făcute legături.
Ce plante putem folosi în acest procedeu?
Salvia – Multe soiuri de salvie pot fi folosite, precum salvia alba sau salvia de grădină. Această plantă ajută la eliminarea energiei negative, tratează durerile de cap și te poate ajuta la împiedicarea apariției răcelilor.
Frunze de cedru – Această plantă ajută la curățare și purificare.
Busuioc – Aceatsă planta este cunoscută pentru multe beneficii asupra sănătății fizice, dar la nivel emoțional ajută la purificare și calmare.
Acele de pin și ienupăr – Ambele plante ajută la curățarea și purificarea fizică și spirituală.
Menta – Utilizată pentru vindecare și protecție.
Petale de trandafir – Benefice atunci când ne apucăm de meditație pentru un calm interior și un confort psihic îndelungat, mirosul lor fiind unul delicat, fin, care stimulează simțurile.
Lavanda și lămâița – Ambele plante te vor ajuta la curățarea spirituală și calmare.
Umplerea spațiului cu energie pozitivă prin muzică spiritual
Muzica este un instrument puternic pentru amplificarea energiilor, rezonând cu spiritul uman. În centrul umanității este cântecul sufletului, al energiei fiecăruia dintre noi. Fiecare are o voce cu care se poate exprima, își poate cânta inima, nu-i așa? De aceea, o muzică cu sunete din natură, cu instrumente calme, calde, care induce o stare de calm fizic și mental este benefică pentru atragerea energiilor pozitive în locuința și în viața noastră.
Meditația
O practică regulată a meditației în spațiul în care trăim este benefică atât pentru minte și trup, cât și pentru loc – energia pe care o acumulăm în timpul meditației va umple spațiul personal cu o vibrație pozitivă foarte puternică, mult mai puternică decât cea negativă. Desigur, practicată într-un cadru special, alături de un profesor, meditația aduce cu sine o încărcătură pozitivă și un calm deosebit practicantului.
Lemn sacru, tămâie, bețișoare parfumate și conuri parfumate
Aceste obiecte sunt metode simple și rapide pentru curățarea spațiului în care trăiești. Aceste produse pot fi găsite în magazine de specialitate – dacă vă doriți produse cu o intensitate și o aroma mai purtenice. Îți poți curăța spațiul prin aprinderea lemnului sacru, a tămâiei, a bețișoarelor sau a conurilor parfumate cu care te poți plimba prin toate colțurile casei pentru a realiza o curățare completă a întregii case.
Cristalele
Încă din vremurile străvechi cristalele au fost folosite pentru curățarea energetică a corpului sau a spațiului personal. Cristalele de protecție cunoscute pentru proprietățile lor de curățare, de vindecare, de calmare și de susținere a energiilor pozitive sunt: ametistul, hematitul, pirita, ochiul de tigur, cuarțul fumuriu, jadul, cuarțul roz, citrinul.
Parcursul vieții noastre reprezintă o călătorie minunată în care este bine să fim în armonie cu Universul, cu oamenii din jurul nostru, cu natura, dar mai ales cu noi înșine. Atunci când ne simțim încărcați, când simțim că spațiul în care trăim nu mai este primitor, este ideal să ne curățăm spiritual și să ne purificăm și locuința."Casa ar trebui să fie micul tău colt de rai – locul unde să te poți relaxa și bucura în tihnă. Însa atunci când energiile negative își fac simțită prezenta, acest lucru se schimba complet, casa devenind exact opusul, un loc ostil. Această energie negativă afectează toate aspectele vieții. Prin urmare, curățirea casei este un aspect important atunci când este vorba de starea ta de bine.
De aceea, în toate culturile lumii, primăvara este momentul “curățeniei generale”, momentul în care ne debarasăm nu numai emotional dar și fizic de tot ce nu ne mai este de folos, ne purificăm spațiul și începem un nou ciclu. Iar asta nu se poate întâmpla decât într-o casă curată!
De asemenea, dacă te-ai mutat într-o casă nouă ar trebui să o cureți de energiile negative ale foștilor proprietari. Același lucru este valabil și dacă ai trecut printr-o despărțire sau printr-o perioadă de traziție.
În articolul de astăzi îți vom oferi mai multe informații despre modul în care poți să realizezi că ai energii negative în casă și în care le poți curăța.

Semne care îți arată că există energii negative la tine în casă

Delete negative energy - Barbados TodayA ști cum să detectezi energia negativă în casa ta poate fi un proces destul de simplu. Îți poți da seama dacă energia din casa ta este bună sau rea – sau chiar  neutră – în funcție de felul în care te simți înăuntru. O casă cu energie bună este vie și vibrantă -- este plină de viață și te face să te simți bine atunci când ești acolo. Unii ar putea spune că are qi sau feng shui bun. La celălalt capăt al spectrului, o casă înecată în energie proastă te va face să te simți ca și cum ai fi sufocat sau chiar zdrobit. Poți simți tensiunea în aer și există o mie de locuri în care ai prefera să fii.
Energia negativă și stresul merg mână în mână. Prin urmare, dacă simți că nu te poți relaxa deloc, este posibil ca acesta să fie motivul.
Dacă nu ai certitudinea faptului că în casă există energii negative, îți recomandăm să acorzi atenție următoarelor semne de avertizare:
· Plângeri excesive. Dacă tu sau membrii familiei tale vă surprindeți plângându-vă, chiar și atunci când lucrurile sunt în regulă (sau mai rău, când sunt, de fapt, destul de bune), este posibil să ai energii negative în casă. Același lucru este valabil dacă te chinui să găsești pozitivitatea în viață.  
· Relații negative. Când oamenii din jurul tău – soții, copiii, familie și prieteni – sunt negativiști, merită să arunci o privire asupra tipului de energie pe care îl identifici acolo. Energia negativă atrage și mai multă energie negativă și devine un cerc vicios.
· Jocul „tu ești de vină”. Membrii familiei tale arată mereu cu degetul? Energia negativă din casă ar putea să îi împiedice pe ei (și pe tine) să privească înăuntru pentru a înțelege cine este, realmente, răspunzător de o anumită situație.
· Critică. Dacă te confrunți cu multe critici, casa ta ar putea fi acoperită cu energie proastă. Când tu sau celelalte persoane din casă emiteți vibrații negative, veți crește energia proastă existent acolo.
· Dezordine. Unul dintre cele mai mari semne de atenționare cu privire la existența unei energii negative într-o casă este dezordinea. Dezordinea blochează modul în care energia curge printr-o casă, așa că ar putea menține energia proastă și înrăutăți lucrurile.
Chiar dacă nu te confrunți cu aceste semne, este recomandabil să îți cureți casa de fiecare dată când ai o dispută cu cineva, când ai trecut printr-o perioadă mai dificilă sau stresul la locul de muncă este la un  nivel ridicat.

Procesul de curățare a casei de energii negative

Nu este dificil să elimini energiile negative din casă. Tot ce trebuie să faci este să respecți umătoarele etape.

1. Prima etapă  – curăță și eliberează casa

Scapă de dezordinea din casă punând lucrurile la locul lor sau aruncându-le. Asigură-te că eliberezi fiecare colț. Deschide larg ferestrele ca să intre aer curat. Aspiră praful și scapă de pânzele de păianjen – energia negativă nu are niciun motiv să rămână.
Amintește-ți faptul că obiectele stricate sau sparte nu aduc noroc, conform teoriilor Feng Shui deci, dacă nu pot fi reparate, este momentul să scapi de ele.

2. A două etapă – scapă de energiile negative

După ce ai terminat de făcut ordine și ai aruncat toate lucrurile nefuncționale poți să folosești aromoterapia pentru a scăpa de energiile negative.
Vei avea nevoie de următoarele:
· Ulei esențial de Lămâie
· Un sfert de cană de oțet din vin alb
· Salvie, tămâie, smirnă (sau orice altă rășină, preferi) sau un lemn de Palo Santo
· Sare de mare
· O farfurile rezistentă la foc
· Un clopoțel
· Selenită sau alte cristale
Începe curățarea casei cu ușile și ferestrele
Energia intră în casă pe ferestre și uși. Curăță-le cu ajutorul unui blend format din 10 picături de Ulei esențial de Lămâie, o cană de sare de mare, un sfert de cană de oțet din vin și o găletușă de apă. Curăță cu acesta ușile, sistemele de închidere, ramele ferestrelor și geamurile pentru a le purifica. Uleiul de lămâie este dezinfectant, antibacterian și curăță foarte bine sticla și suprafețele lucioase, dar are și un miros proaspăt, optimist, revigorant și tonic. Miroase a “nou”!
Continuă cu restul casei.
Energiile din restul casei pot fi eliminate cu ajutorul fumigației, o tehnică ce datează din Antichitate, fiind folosită de egipteni, dar și de grecii antici la scară largă pentru a preveni răspândirea bolilor contagioase dar și în ceremoniile religioase.
Arderea salviei sau a lemnului de Palo Santo autentic este un mod simplu și rapid de a scăpa de spiritele și energiile negative, dar și de a purifica aerul, salvia și Palo Santo fiind binecunoscute pentru efectul antibacterian și dezinfectant asupra mediului.  Poți să adaugi și tâmâie, smirnă, benzoin, styrax negru sau orice altă rășină în funcție de preferință. Rășinile au fost folosite de milenii pentru a ajuta oamenii să se conecteze cu Divinul. De aceea când purificăm casa ne putem ajuta de rășini, de o rugăciune și un gând pozitiv.
Tehnica de curățare cu ajutorul fumigației conține mai mulți pași:
1. Așează-te în centrul camerei pe care vrei să o cureți. Multe persoane încep cu bucătăria deoarece aceasta este considerate sufletul casei.
2. Aprinde mănunchiul de salvie sau bățul de Palo Santo și lasă flacăra să se stingă încet.
3. Ventilează pentru a încuraja răspândirea fumului. Poți folosi un eventai pentru acest lucru. Imaginează-ți cum fumul absoarbe și îndepărtează energia negativă.
4. Mergi prin cameră în jurul acelor de ceasornic, efectuând mișcări circulare cu mână în care ții salvia sau Palo Santo. Acordă atenție sporită pereților, colțurilor și podelei și nu uita de tavan.
Acest proces va susține manifestarea energiei pozitive în casă dar va curăța și aerul de bacterii, fungi și impurități . Dacă te simți confortabil poți spune o rugăciune sau apela la o forță superioară pentru a atrage și mai multă energie pozitivă pentru a te ajuta să curăța casa.
După că ai afumat fiecare cameră, poți folosi sarea pentru curățare. Pune sare în fiecare colt al camerelor și las-o acolo timp de 48 de ore deoarece aceasta absoarbe energia negatvă. Sună clopoțelul de trei ori în fiecare colț pentru a distruge orice energie stagnantă, pe care, apoi, sarea să o poată absorbi. După 2 zile, mătură sarea.
La final, poți să îți protejezi casă de energii negative punând selenită la tocurile ferestrelor. Selenita duce vibrația casei la un nivel superior. Poți folosi și cristale. Turmalina neagră este un cristal protectiv care absoarbe energia negative. Cuarțul roz deschide chakra inimii, în timp ce citrina te ajută la materializarea viselor. Dacă ai un cristal preferat, care funcționează pentru tine, plasează-l în locul în care ți se pare că se acumulează energii negative.         

3. A treia etapă – atrage energii pozitive

După ce ai curățat energia negativă din casă, este momentul să te concentrezi asupra atragerii energiei positive. Poți începe prin plasarea de lămpi de sare și plante în diferite camere. Este important și să acorzi atenție energiei pe care casa ți-o oferă – pozitivă sau negativă. Atunci când simți că nu mai te bucuri la fel de casă este timpul să repreți procedura de mai sus.
 

Tot ce trebuie sa faci pentru a primi Purificarea Energetica este ca pentru aproximativ 15-20 de minute , la ora stabilita sa stai pe un scaun sau la marginea patului , avand picioarele pe podea si coloana cat mai dreapta , cu varful capului indreptat catre cer si palmele pe genunchi , cu fata in sus . Nu e necesar sa te concentrezi sau sa vizualizezi , ci doar sa stai relaxat . Orice gand apare , doar observa-l si lasa-l sa treaca .

Procesul de purificare fiind profund , e posibil ca pe parcursul zilelor in care se practica sa apara diverse stari/emotii/senzatii . Acestea sunt datorate fluxului de energie care curata toate structurile corpului si care e posibil sa scoata la suprafata anumite blocaje vechi , pentru a fi eliminate .

E important sa nu te atasezi de aceste stari ci doar sa le observi si sa bei multa apa . Apa ajuta la impamantare si la fluidizarea circulatiei energiei in corp . Purificarea se face cu ajutorul Energiei Divine Universale . Aceasta energie subtila va lucra intotdeauna pentru binele nostru Suprem.

*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor