luni, 2 septembrie 2024

...pierzi timp și energie pe care numai poți sa le recuperezi niciodată


 

Tu când te-ai născut ai primit 3 daruri magice de la Dumnezeu. Cele mai importante și valoroase.
1: TIMPUL ( Ti-a fost dat un timp anume în care tu să crești, să evoluezi, să te auto cercercetezi, să te cunoști, să te vindeci, să investești timp și calitate în tine însuți. Timpul nu ti-a fost dat sa-l irosești cu oameni de nimic și cu situații care te trag în jos
2: ENERGIA ( Ti-a fost dat o cantitate de energie, această energie este pentru refacerea ta în toate aspectele vieții. Energia care ti-a fost dată este parte din creația divina, și este la fel de limitată ca timpul..Ai primit energie ca să faci și sa dezvolți lucruri frumoase și sănătoase pentru binele tău suprem. Energia o pierzi numai decât atunci când vorbești mult, te cerți, intri în conflicte, întreții relații toxice și nesănătoase, când ai vicii nesănătoase, când porți ură,resentimente, ranchiuna, dușmănie, când faci sex fără sa-ti pese pe cine lași sa intre în Energia ta. Și în acest mod pierzi inutil și distructiv atât energie cât și timp.
3:LIBERUL ARBITRU ( Liberul arbitru ti-a fost dat ca să vezi, să observi, și sa conștientizezi unde se duc timpul și energia ta. Liberul arbitru se folosește prin atenție. Când ești atent la viata ta, la alegerile tale, la obiceiurile tale, la cuvintele tale, la gândurile tale, la faptele tale, la oamenii din viata ta. Liberul arbitru ti-a fost dat sa-ti croiesti tu singur drumul in viata, si sa nu dai vina pe nimeni pentru consecintele actiunilor tale. Dumnezeu ti-a dat libertate, iar necazurile și bolile nu vin de la Dumnezeu. Vin din propriile alegeri, atunci când irosim prost timpul, energia, și liberul arbitru
Acolo unde este atenția ta, acolo este timpul și energia ta pozitiv sau negativ.
De exemplu: te gândești obsesiv la fosta sau fostul...pierzi timp și energie pe care numai poți sa le recuperezi niciodată.
Fii conștient de aceste 3 daruri și foloseste-le inteligent în favoarea ta. Nu în favoarea altora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor