joi, 31 august 2023


Orice-ul tau , mereu va fi un pansament pentru unii si-o rana pentru altii . Oricum , in toti acesti ani , am realizat ca nu merita sa te expui cu sufletul in plutire pentru nimeni , cu atit mai putin in aceasta lume virtuala , ci ca cel mai intelept , este sa faci si sa taci .
Si poate sa fii persecutat , mai degrabă decât persecutor .
Sa te răstignești pe tine mai degrabă , decât pe alții . Lasă-te nedreptățit mai degrabă decât să nedreptățești pe cineva . Lasă-te asuprit mai degrabă decât să fii zelos .
Preferă bunătatea în locul dreptății .
- Si-am mai remarcat fara sansa de a gresi in afirmatie , cum ca pretutindeni capacitatea de a distinge intre bine si rau , intre viciu si virtute , dreptate si nedreptate , pare a fi la indemana tuturor .
Este atit de vizibil !
P.S. rusine sa va fie , tuturor celor care ati recurs si recurgeti la nimicniciile , bataia de joc si nesimtirea din care sinteti nascuti si-n care sigur veti continua sa existati . Cei ca si voi , nu va veti schimba niciodata . Inteleg ca e greu pentru foarte multi in vremurile acestea , insa macar om , te poti stradui a fi .
   - Iubire celor ramasi aproape . 🙇

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor