sâmbătă, 20 aprilie 2024

Viața înseamnă astăzi

 


Atunci cand sunteti in depresie sau aveti o stare de manie, geloze, furie sau frica puternica este bine sau chiar este indicat sa intrati mai adanc in interiorul traumei, in partea de intuneric si de constrangere. Nu luptati, pentru ca nu veti castiga, ci urmati starea intr-un mod neutru pana la punctul de maxim Yin, de acceptare si vindecare. Nu este usor, dar faceti. Cand atinge fundul, partea cea mai de jos se va extinde in mod natural catre lumina.
Cel mai important este sa acceptati acest proces intr-un mod neutru, cu inima interioara neutra, unde nu este nici lumina, nici intuneric.
Acum veti putea surade. Surasul interior de acceptare izvoraste din esenta ta. Surade corpului tau, surade emotiilor tale pana cand acestea iti vor raspunde. Surade interiorului tau si fii intr-o stare de acceptare si de receptivitate, o stare Yin.
Cand suradem din exterior catre interior, suntem intr-o stare de separare. Cand te simti blocat si nu poti zambi authentic, accepta-te fara intrebari, fara judecata!
Din pacate zambetul exterior este normal in lumea de astazi si aceasta este ceea ce oamenii numesc aici realitatea firească. Ei cresc cu acest tip de realitate, trăind o viaţă amorfă. Se obişnuiesc cu ea şi o apără. Uneori ei o apără atacând pe cel care nu crede în această realitate. Cea mai bună cale de a o refuza ? Surâsul Interior. Maestrul Surâsului Interior nu are nici un duşman. Este puritatea!


Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor