luni, 29 iulie 2024

Sa avem o zi armonioasa!!!

 


Corpul fizic reflecta mintea subconștientă

"Nu ai cum sa suferi de anxietate cu un corp fizic relaxat.
Așa ca, poate este momentul sa schimbi ceea ce faci cu corpul tău. Activitățile zilnice, revizuiește-le atent si asumat.
Observa-te! Observa dacă si mai ales când tii pumnii strânși, observa dacă ai maxilarul încleștat…și relaxeaza-te.
Relaxeaza-ti umerii… respira conștient.
Inspira fără graba și numără mental pana la 7… menține aerul in interior, numărând pana la 3 … expira in inima, fără graba. Și relaxează-te!
Lasa-ti buzele ușor întredeschise, relaxează-ti maxilarul...
Un maxilar relaxat înseamnă un pelvis relaxat. Înseamnă ca organele tale genitale sunt relaxate. Un pelvis relaxat înseamnă ca chakra rădăcina este armonizată, și astfel, programul “lupta sau fugi” nu se mai activează.

Acum ca ai corpul relaxat, schimba modul de gândire.
Spune-ti cu voce tare, cu palma dreapta odihnindu-se pe centrul inimii și palma stânga pe abdomen: "Totul este și va fi bine! Acum si dintotdeauna!"
“Ei” vor încerca sa ajungă la tine, sa te destabilizeze, prin toate metodele posibile.
Dacă vor reuși, depinde doar de tine.
Dacă ești relaxat, vibratia ta se schimba instant. Vei fi fluid, in curgere, in echilibru. Echilibrul nu înseamnă bine... trăim intr-o realitate duala, iar echilibrul înseamnă din toate cate puțin, cu cumpătare.
Evenimentele pe care le trăiești se mulează după vibratia ta.
Oamenii pe care ii atragi in realitatea ta, vin pe vibratia ta.
Nu vei reuși sa vibrezi înalt într-una, este foarte greu și nu are rost sa te stresezi gândindu-te la asta, însă vei avea tot timpul la dispoziție metode de relaxare.
Tine minte asta: un corp relaxat, înseamnă o minte relaxata! O minte relaxata, înseamnă emoții in flux, ce nu stagnează in organe. Emoțiile in flux, înseamnă o viata in curgere!

Sa avem o zi armonioasa!!!"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor