joi, 24 octombrie 2024

Lasă-ți sufletul și sufletul celorlalți să trăiască ceea ce trebuie trăit fiecare


Este timpul să-i lăsăm pe alții, familia, prietenii, soțul, copiii să ajungă în ritmul lor, fără să se simtă vinovați că nu-i pot trezi, că nu le-am arătat că există un alt mod de a trăi și de a gândi.
Nu cunoști alegerea sufletului altuia, spre deosebire de al tău. Nimic nu te obligă să încerci să-l salvezi pe celălalt, chiar dacă știi că sufletul tău este frumos.
Când vrei să salvezi sufletul altuia, intri în triunghi (victimă, salvatoare), rămâi victima responsabilității pe care doar tu ți-ai impus-o.
Te împiedică să-ți trăiești alegerea sufletului.
Eliberează controlul asupra sufletelor altora, fie că este vorba de copiii tăi, mediul tău. Fiecare suflet are un proces de urmat, o cale aleasă de evoluție și dacă nu se potrivește dorințelor tale, lasă-l să experimenteze ceea ce este necesar sufletului tău. Dă drumul controlerului.
A vrea să-l conduci pe celălalt să ia calea luminii, nu gândește bine, nu acceptă alegerea sufletului său, nu-l lasă să-și trăiască experiența.
Eliberează-te, acum, de orice obligație de sacrificiu, de supunere, față de ceilalți, avansând doar dacă este necesar, fiind mai în acceptarea unicității tale.
E timpul să curăți obligațiile pe care părinții, societatea, tu însuți, au un loc și fac parte din viața ta. Nu ești obligat să umbli cu oameni toxici pentru tine, nu ai obligația să-ți sacrifici viața pentru a o salva pe a altora. Nu e responsabilitatea ta.
Sa nu te simti obligat sa fii bun tot timpul, sa spui da la orice, sa accepti ca nu iti faci timp pentru tine. Tu ai creat această situație, cunoaște asta și dacă nu apreciază prezența ta, lasă-i să se bucure de absența ta.
Este timpul să anulăm dependența de obligație, să eliberăm toate contractele, toate promisiunile făcute de obligația inconștientă.
Lasă-ți sufletul și sufletul celorlalți să trăiască ceea ce trebuie trăit fiecare.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor