Sfântul Proroc Ioil 19 Octombrie

  Viața Sfântului Proroc Ioil Sfântul Proroc Ioil a fost din seminția lui Ruvin, din satul Metomor. El a prorocit despre pustiirea Ierusalim...

marți, 22 iulie 2025

Deci, de ce pui frunze de dafin în carne?


 Mulți dintre noi adăugăm frunze de dafin în alimente, în special carne roșie și păsări de curte.

Și nu știu de ce se adaugă frunze de dafin în alimente.

Când o femeie este întrebată, ce spune: să aromatizeze mâncarea.

Dacă fierbeți frunzele de dafin într-un pahar cu apă și le gustați, nu va avea miros sau gust.

Deci, de ce pui frunze de dafin în carne?

Adăugați frunze de dafin în carne, transformați trigliceridele în monogrăsimi și pentru experimentare și confirmare, faceți următoarele:

Tăiați un pui în jumătate și gătiți fiecare jumătate într-un castron și adăugați o frunză de dafin într-una și cealaltă fără frunze de dafin și vedeți cantitatea de grăsime din cele două oale.

Dacă aveți frunze de dafin, nu este nevoie să mergeți la farmacie. Studii științifice recente au arătat că frunzele de dafin au multe beneficii.

Ajută la scăderea multor probleme de sănătate și boli grave.

Beneficiile frunzelor de dafin:

-Frunza de dafin tratează tulburările digestive și ajută la eliminarea nodulilor.

-Pirozis

-Reflux

-Constipație

-Reglează mișcarea intestinală, bând ceai fierbinte de dafin.

-Scade zahărul din sânge, iar frunza de dafin este, de asemenea, un antioxidant.

-Permite organismului să producă insulină consumând-o sau bând ceai de frunze de dafin timp de o lună.

-Elimină colesterolul rău și ameliorează trigliceridele din organism.

-Foarte util în tratamentul răcelii comune, gripei și tusei severe, deoarece este o sursă bogată de vitamina "C", puteți fierbe frunzele și puteți inhala aburul, pentru a scăpa de flegmă și a reduce severitatea tusei.

-Frunza de dafin atunci când este consumată, protejează inima de convulsii și accidente vasculare cerebrale, deoarece conține compuși de protecție cardiovasculară.

-Bogat în acizi, cum ar fi acidul cafeic, quercetina, eigonol și bartolinida, substanțe care previn formarea celulelor canceroase în organism.

-Elimină insomnia și anxietatea, dacă este luat înainte de culcare, ajută la relaxare și somn liniștit.

Consumul unei cani de frunze de dafin fierte, de două ori pe zi, sparge pietrele la rinichi și vindecă infecțiile.
Ajută-ne să publicăm în beneficiul multora.

Cum se prepara ceaiul din frunze de dafin

Acest ceai este un mod excelent de a culege toate beneficiile pe care le ofera frunzele de dafin. Poate sa completeze tratamentul indigestiei sau stresului, de exemplu.

Ingrediente:

  • 1 frunza de dafin uscata;
  • 1 cana cu apa fierbinte.

Cum se prepara:

Pentru a prepara acest ceai, puneti frunza de dafin in apa fierbinte si lasati amestecul sa infuzeze aproximativ 10 minute. Apoi, se strecoara si se beau 3 pana la 4 cani pe zi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.