miercuri, 15 martie 2023

 ,,Când începi să ai grijă de energia ta, începi să atragi oameni mai buni, începi să atragi momente mai bune, începi să te simți mai bine. Totul începe în tine.
Ne schimbăm energia zilnic, prin comportamentul cotidian, prin sentimentele pe care le emanăm, pe care le producem în noi și în alții... în gândire, în temperament și în caracter.

Tu îți gestionezi energia! Și poate ai observat până acum că unele acțiuni au puterea de a consuma energia, de a-i coborî vibrația, în timp ce altele ajută la menținerea ei la cote înalte. Întărește-ți anumite stări de spirit, repetându-ți propriile gânduri și emoții.

Gândurile obsesive și sentimentele toxice consumă energie și atrag negativitatea.
Recunoștința afectează pozitiv frecvența vibrațională. Adoptă acest obicei de a mulțumi.
 
În timpul zilei, observă cu atenție ceea ce îți oferi minții ca hrană. Încearcă să asculți muzică care te face să te simți bine, urmărește și citește lucruri care aduc un anumit beneficiu intelectual sau care te ajută să vibrezi la o frecvență mare. Încearcă să nu gândești sau să spui nimic negativ. Lasă să treacă măcar 24 de ore fără să spui nimic negativ despre lume, despre oricine altcineva sau despre tine. Vezi cum se schimbă viața ta.

Ai grijă de frecvența ta vibrațională. Energia ta este la fel de importantă ca și sănătatea ta fizică!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor