Dacă cuișoarele sunt consumate înainte de a adormi noaptea, stomacul rămâne curat, ceea ce păstrează prospețimea pe tot parcursul zilei. Consumul de cuișoare este util în protejarea organelor, în special a ficatului, de efectele radicalilor liberi.
De asemenea, cuișoarele trebuie utilizate frecvent dacă ai o răceală, gripă sau febră. Consumul de cuișoare oferă ajutor de la problema umflăturii în gât, amigdale, etc.
De fapt, cuișoarele conțin un element numit eugenol care il face un antiinflamator eficient.
Tot ce trebuie să faci este să mesteci două cuișoare și să bei apă caldă înainte de a merge la culcare.
Cuișoarele se dovedesc, de asemenea, a fi eficiente în diabet, deoarece controlează nivelul de zahăr din sânge, adică cei care au probleme cu zahărul vor beneficia foarte mult de pe urma acestuia.
Trebuie să mai știi că cuișoarele au efect aromaterapeutic, stimulând intens funcțiile cerebrale. Sunt indicate în perioadele de suprasolicitare intelectuală, de oboseală, în perioadele de examene sau în perioadele de stres. Cuișoarele reduc colesterolul rău din organism
CUISOARE+TURMERIC+POLEN+APA
❗Remediu si Preventie❗
CUISOARE - antioxidant, dezinfectant, antibiotic
Cuisoarele sunt una din plantele dezinfectante cele mai puternice de pe pamant.
TURMERIC - antiinflamator, sofranul indian
Contine curcumin, una din cele mai studiate substante active, datorita beneficiilor.
POLEN Crud - Egiptenii numeau polenul: „praful care da viata”
Tonic sedativ si astringent, dar si un afrodisiac care curata sangele si amelioreaza edemele.
MIERE - cea mai mare putere calorica naturala
APA Vie - de izvor sau de la robinet lasata in cana cateva ore in lumina sau soare
✨PREPARARE:
Cate o lingurita rasa din fiecare si si amesteca cu apa intr-o canuta.
Se bea cu DRAG ❤ in etape, dupa masa.
Minim de 3 ori pe saptamana
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.