marți, 24 septembrie 2024

 Când trădarea e o binecuvântare!


Binecuvântate sunt vremurile în care ai fost trădat, este voința vieții care îți eliberează calea.  


Dușmanii ascunși pot fi mai aproape decât crezi.  Un partener, un membru al familiei, un coleg de muncă, o figură de autoritate, un partener, un prieten etc...


Cine sunt cei care trădează, resping, umilesc sau disprețuiesc? Sunt doar oameni plini de frici.


 Oamenii care au noblețe în suflet au nevoie să învețe să aleagă cui își oferă dragostea.  Dragostea nu trebuie distribuită fără criterii.  Dragostea fie este însoțită de înțelepciune, fie se poate întoarce împotriva ta sub forma durerii.  


De ce ?  

Pentru că mulți oameni nu sunt pregătiți să fie iubiți, ei percep dragostea ca pe o amenințare, ca pe o preluare a puterii, sunt îngroziți să se simtă vulnerabili.  Și cum reacționează? Răspund cu răutate.


 Celor care nu sunt pregătiți să primească iubirea voastră, nu le-o dați.  Oferă-le respect pentru procesului lor și pleacă. 


 Pentru că dacă rămâi, și dăruiești iubire, o dată, și încă odată, în schimb vei primi dispreț și umilire.



Ce vei simți?  Că dragostea pe care o porți în inimă nu este suficientă.  Și realitatea este că dragostea pe care o porți este prea mare pentru a o pune într-o inimă închisă, unde nu se potrivește pentru că este plină de frică.


 E important să observăm două aspecte:  cine își respectă mama își deschide inima și cine își respectă tatăl alege bine cu cine să o împartă. 


 Vă dau un decret puternic: 


„Inima mea este deschisă și aleg cu înțelepciune cui i-o  dăruiesc.  Mă iubesc, iubesc, mă las iubită, și dăruiesc iubire acelei inimii care vibrează la unison cu inima mea. Așa este s-a împlinit !"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor