CUM PREPARĂM APA DE GHIMBIR
Apa de ghimbir consumată regulat este una dintre cele mai bune metode de a elimina toxinele, de a ne creea o stare de saţietate dar şi de a ne întări organismul pentru sezonul rece ce va urma.
Înlocuind apa cu apă de ghimbir şi zeamă de lămâie , este una dintre cele mai bune metode de a pierde din greutate .
Infuzia cu ghimbir este foarte eficientă în arderea grăsimilor acumulate pe talie, şolduri şi coapse.
Cum preparăm apa de ghimbir: o rădăcină proaspătă de ghimbir tăiată felii pe care le vom adăuga într-un litru de apă pe care îl punem la fiert la foc mare, când apa a dat în clocot dăm focul mai mic şi mai lăsăm să fiarbă 15 minute, după care lăsăm la răcit, strecurăm şi consumăm tot lichidul pe parcursul unei întregi zile.
O altă variantă de a obţine această apă este de a tăia ghimbirul felii şi-l vom pune într-un litru de apă la frigider timp de 8-10 ore.
Beneficii :
- detoxifiază organismul
- reduce inflamaţia şi durerile articulare
- favorizează arderea rapidă a grăsimilor
- reglează colesterolul
- scade tensiunea arterială
- subţiază sângele
- întăreşte imunitatea
- alungă răceala
- combate constipaţia
Sunt doar câteva dintre beneficiile acestei ape pe care ar trebui să o consumăm zilnic.
VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.