duminică, 20 august 2023

ENERGIA HAINELOR PE CARE LE PURTĂM

 În lumea de astăzi, o mare parte a societății este afectată de energiile negative. Ca urmare vibrațiile acestor energii rămân în îmbrăcăminte.
Purtarea hainelor altcuiva care sunt posedate de energii negative poate fi extrem de rea, din punct de vedere spiritual, De aceea subliniez că e foarte importantă spălarea energetică a fiecărei haine.

⭐ Spălarea energiilor rele.
Puteți elimina energiile negative de la proprietarul anterior al hainelor și le puteți curăța bine înainte de a le purta (fizic și spiritual) în felul următor:

● Ce trebuie să faceți este să o puneți haina în apă cu sare groasă și oțet într-o cadă mare, pentru câteva ore și apoi să o scurgeți de apă pentru a scoate sarea și oțetul.
● Apoi pune îmbrăcămintea în mașina de spălat cu puțin amoniac și detergentul preferat, și folosește clătirea. Amoniacul este un element chimic care pe lângă îndepărtarea negativității, ajută și la îndepărtarea petelor fără decolorare, deoarece nu este înălbitor.
●Pune un odorizant în dulapul cu lavandă sau rozmarin și reînnoiește-l în fiecare lună..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor