miercuri, 3 ianuarie 2024

Ai simțit vreodată ?

 
Ai simţit vreodată născându-se din senin în tine dorinţa de a face ceva frumos pentru cineva la care ţii? E Dumnezeu Care îţi vorbeşte prin intermediul Duhului Său.

Ai avut vreodată impresia că cineva stă lângă tine şi vrea să-ţi vorbească? E Dumnezeu Care vrea să comunice cu tine.

Ţi-a venit vreodată în minte o persoană la care ţii şi pe care n-ai mai văzut-o de mult timp iar după puţin timp o întâlneşti sau primeşti veşti de la ea? E Dumnezeu, nu e o coincidenţă.

Ai primit vreodată ceva extraordinar fără ca măcar să fi cerut vreun lucru? Este Dumnezeu Care cunoaşte secretul inimii tale.

Te-ai aflat vreodată într-o situaţie problematică din care nu ştiai cum să ieşi, şi apoi, dintr-o dată, s-a rezolvat, fără ca măcar să-ţi dai seama? Este Dumnezeu Care ia în mâini problemele tale şi le rezolvă.

Te-ai simţit vreodată atât de obosit încât să-ţi doreşti să mori şi dintr-o dată, ai regăsit puterea necesară pentru a merge mai departe? Este Dumnezeu Care te-a luat în braţe pentru a-ţi dărui odihnă.

Te-ai simţit vreodată în faţa unor probleme care păreau că-ţi scapă din mână şi dintr-o dată, ca din senin, totul a găsit o rezolvare? Este Dumnezeu Care a pus la locul lui fiecare lucru.
Totul este foarte simplu dacă este aşezat în mâinile lui Dumnezeu…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor