duminică, 6 octombrie 2024

Mori când ești trădat

În viață mori de mai multe ori și înviezi de câteva ori. Mori când ești trădat, când ei îți întorc spatele. Când îți neagă sprijinul, un cuvânt de mângâiere, când pierzi pe cineva drag, când te pierzi pe tine însuți.

Renaști când înveți să accepți că așteptările tale de multe ori nu sunt realitate, că eternitatea nu există, că meriti și dacă rămâi centrul lumii tale vei deveni mâna care te ridică, umărul care susține. tu, forța care te face să reacționezi și cuvintele de care ai nevoie.Apartenența nu este un „da” pronunțat pe un altar, nu sunt două verighete pe deget și nu este o promisiune sau un contract semnat.

Apartenența nu înseamnă nici măcar să ai un copil și să trăiești sub același acoperiș.

Apartenența este o legătură superioară oricărui inel sau contract, o legătură care contestă limitele și distanțele, preconcepțiile și prejudecățile.

Apartenenta este o intalnire a sufletelor care se cauta si s-au gasit pe plan spiritual, cat si pe cel fizic.

Este o legătură puternică, greu de rupt. Este un fir care leagă două minți.

Doi oameni care se aparțin unul altuia o știu, o înțeleg și o simt.

Pentru că apartenența se simte adânc în suflet.

O simți înăuntru și nu poți face nimic în privința asta”.Bărbatul care te iubește este... bărbatul care te sună doar ca să-ți audă vocea...
Omul care râde și plânge cu tine... care se gândește la tine înainte de a adormi și când se trezește... care se gândește la tine ziua... care te îmbrățișează fără motiv... care te ia ca tine sunt și nu vrea să te schimbe... care dacă greșește încearcă să compenseze fără ca tu să-l întrebi... cine încearcă să te înțeleagă... cine te iubește așa cum ești...
Omul care încă te sună după ce închide telefonul.
 Cine stă treaz doar ca să te privească dormind.
Cine te sărută pe frunte.
Că nu-i pasă dacă te îngrași sau slăbești pe măsură ce trec anii.
Cine te întreabă ce vrei să mănânci azi sau dacă ai mâncat deja.
Lasă-l să-ți ia mâna în fața prietenilor lui. Care îți spune constant cât de mult îi pasă de tine și cât de norocos este că te are.
Și că atunci când îți prezintă prietenilor săi, el spune: „Ea este femeia pe care o iubesc”. Iubește-l pe acel Om pentru că te iubește și cu greu se va opri din a face asta. ...Universul nu are un centru, dar ca să ne îmbrățișăm unul pe celălalt facem așa: ne apropiem încet, dar fără nici un motiv aparent, apoi lărgând brațele, arătăm dezarmarea aripilor și, în final, dispărem, împreună, în spațiul de caritate dintre tine și celălalt.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor