miercuri, 5 iunie 2024

Crede in tine fiindca esti cea mai de incredere forma de existenta pe care o cunosti.

Pacea este fapta faptelor.Universul iti scrie prin pagini de viata.Copacii sunt efortul nesfarsit al Pamantului de a vorbi cu Cerul.In loc sa injuri intunericul, mai bine aprinde o lumanare.... OMULE, RIDICA-TE SI MERGI!
Da, va merge, si mereu mai frumos. Fiindca lucrurile sunt atat de simple, fiindca numai prin atasamentul nostru alaturi de armonia universala vom putea rezolva toate aceste lucruri care pentru moment par insuportabile, desigur din cauza celor care raman numai la latitudinea efectului, a unei realizari a realitatii senzoriale.
OMUL este pregatit sa mearga, vedeti, nu folosesc cuvantul ~oameni~ fiindca de acum inainte este vorba de OM, epoca in care intram nu se mai refera la colectiv, societate, grupuri...
OMUL revine in prim plan, astfel ca el este nevoit sa accepte propria sa Divinitate, dar aceasta implica ca el sa-si aminteasca toate cele bune si frumoase, sa renunte la tot.
Desigur, nu la video si automobil, la alte placeri si bucuria unor cariere si averi. Aceste lucruri sunt speculate de cler si, desigur, de alte formatiuni asa-zise spirituale. Si Isus cand s-a referit la acest aspect in dialogul cu tanarul care dorea sa-l urmeze nu se referea la bucuriile materiale, ci la relele spirituale, deci la: egoism, gelozie, orgoliu, minciuna. Desigur, pentru voi este un moment de surprindere cand am definit acestea drept rele spirituale. Da, totul este Spirit, Mental, Principiul Absolut. Veti spune ca este dificil sa renunti la ceva ce nu se vede si nu se poate da mai incolo. Si asta n-ar fi de ajuns, nu poti inlocui asa de la sine un ceva daca nu pui altceva in loc. De aici incep incurcaturile ”ce punem in loc?” Nu altceva decat Iubirea, Altruismul, Cunoasterea atator lucruri atat de necunoscute azi. Dar asta vom face NOI, va vom ajuta sa va ajutati, repet, lucrurile sunt extrem de simple si firesti, trebuie numai un minim de efort...
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor