sâmbătă, 5 octombrie 2024

Rețineți că, ați fost alesi pentru cea mai mare misiune a vieții voastre, pentru a da un corp fizic unui suflet, unei scântei a lui Dumnezeu.


 

- COPILUL TĂU TE-A ALES - 🧸✨
🌈🔥🔥🌈Știai că, sufletul fiului tău, te-a ales înainte să se nască, ca să poți fi mama lui ???
Sufletul călătorește în infinit, în timp ce decide unde vrea să se nască din nou, este conștient de experiențele sale, amintirile și acordurile anterioare, pe care le-a făcut înainte de a se întrupa.
Când un suflet decide să se nasca, alege părinții pe care vrea să-i aibă, ceea ce speră să învețe și să trăiască în timpul acelei noi oportunități din noua viață.
Acolo se unesc acele suflete, se reunesc, ca parinti, pentru a dărui un corp nou, acelei părți a lui Dumnezeu care vine pe lume.
Acolo, energia divină se unește cu cea a acelor noi părinți și creează o legătură, pe care nimeni nu o poate rupe.
De aceea, trebuie să fii recunoscător, ca vei avea un copil, să te simți fericit că un suflet a decis să vină în familia ta, care a decis să-ti poarte propriul sânge și să învețe de la tine.
Este cea mai mare onoare pe care o poate primi cineva, chiar și atunci, când simte că nu este pregătit să crească un copil. Dacă Dumnezeu i-a permis, este că, are tot ceea ce sufletul are nevoie, pentru a se dezvolta în mediul în care a decis să se reîncarneze.
Aventura prin care trece mama, de a da viață, a avea acea minune.... copilului său ...
Această nouă cale care începe din momentul concepției, este plină de multe provocări, îngrijire specială, dragoste și așteptare deoarece, multe mame, simt cu greu trecerea a nouă luni, pentru a-și putea întâlni copilul.
Părinții oferă copilului tot ceea ce e necesar si are nevoie, pentru a creste sănătos. Il inconjoara cu iubire și învață multe, pentru ca acel suflet sa poata experimenta laturi de ei.
Trebuie să afle, cand sufletul decide ce familie o poate ajuta să își îndeplinească misiunea de viață pe care o are și astfel să învețe ce este necesar pentru a o îndeplini.
Treaba părinților, de a direcționa acel suflet, către acel tel pe care îl are ...
Deși drumul este întotdeauna greu, există momente bune, momente triste, dar un tată și o mamă nu regretă niciodată ceea ce trebuie să trăiască pentru a-și vedea copilul crescând.
Rețineți că, ați fost alesi pentru cea mai mare misiune a vieții voastre, pentru a da un corp fizic unui suflet, unei scântei a lui Dumnezeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor