duminică, 28 iulie 2024

"Nu vorbi negativ; nu gândi negativ; nu anticipa eșecul; nu te teme de nimic."


 "Nu vorbi negativ; nu gândi negativ; nu anticipa eșecul; nu te teme de nimic." "
Chiar vrei ca viața ta să se schimbe?
Păzește-ți mintea zi și noapte, fără oprire, fără odihnă.
101% atenție, 24 de ore. astăzi, chiar și în visele tale.
Nu da o pauză. Ai grijă de starea ta psihică așa cum ai avea grijă de un nou-născut: nu-ți poți lua ochii de la ea.

Nu te plânge de nimic; nu te supăra pe nimeni, iar dacă o faci, fă-o cu pace și iubire în inimă, fără acea față negativă.

Vrei să ai mai mulți bani și să pui capăt dificultăților financiare pentru totdeauna?
Sa nu credeti ca e greu sa faci multi bani; sa nu vorbiti cu nimeni despre situatia voastra economica; sa nu va ganditi niciodata la situatia voastra economica sau a tarii.
Când cineva te întreabă, spune simplu: "totul e mai bine, mulțumește-i lui Dumnezeu", în timp ce în interior râzi pentru că știi că acele cuvinte au ajuns în cele mai îndepărtate colțuri ale Universului și creează.
Ai probleme cu familia, munca, relatia? Nu te gândi la ei, nu vorbi despre ei, iar dacă o faci, să fie cu pace și credință că se vor îmbunătăți în inima ta.
Tu le-ai creat și le vei inversa.

Nu-ți permite nicio stare negativă mai mult de 10 secunde.
De îndată ce descoperi că nu ești în pace, bucurie sau iubire, fă tot ce este necesar pentru a te întoarce la inimă.
Privește cerul frumos, cântă o melodie, meditează, apreciază ceea ce ai, dar nu te lăsa prins în fluxul negativității.
A fi trist înseamnă a fi negativ; nu fi confuz.
Emoțiile, frica, îngrijorarea și anxietatea sunt și ele dăunătoare, deoarece sunt stări psihice dăunătoare.

Lasă mintea chinuită, părăsește închisoarea gândurilor rele.

Vezi doar pozitiv; vorbește doar pozitiv; gândește doar pozitiv.

Antrenează-ți mintea până nu e prea târziu să-ți otrăvești corpul și Ființa interioară!. "

Pace.Uneori, convingerile îți pot influența până și culoarea ochilor. La propriu. Conform dr. Bernie Siegel, autor al „Love, Medicine, and Miracles” ( Iubire, medicină și miracole*) și al mai multor volume despre relația minte-corp, oamenii de știință au descoperit unele lucruri interesante despre oamenii cu personalități multiple: când unii dintre acești indivizi cred că s-au transformat în altă persoană, creierul lor primește un ordin care le modifică efectiv biochimia — și culoarea ochilor se schimbă când trec de la o personalitate la alta!

Convingerile îți pot influența până și bătăile inimii. Convingerile sunt foarte puternice, așa că trebuie să fii foarte atent ce alegi să crezi, mai ales despre tine.

Când crezi ceva, îi dai creierului tău o comandă incontestabilă să răspundă într-un anumit fel. Spre exemplu, ai fost întrebat vreodată „Poți să-mi aduci, te rog, sarea?”, ca mai apoi să intri în bucătărie gândindu-te „Nu știu unde e sarea”? Te-ai uitat prin toate sertarele și în cele din urmă ai spus: „Nu reușesc să găsesc sarea.”

Și ce să vezi? Cum a intrat în bucătărie cel care te-a rugat să aduci sarea, a și venit lângă tine și a arătat cu degetul chiar sub nasul tău, întrebând: „Asta ce e?” Sarea! A fost tot timpul acolo? Sigur că da.

Cum se face că n-ai văzut-o? Pentru că nu credeai că e acolo. Imediat ce ne formăm o convingere, aceasta începe să controleze ceea ce vedem și simțim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor