sâmbătă, 28 septembrie 2024

Ingerul Pazitor al Romaniei


 

Ingerul Pazitor al Romaniei
Si tarile au ingeri pazitori. Fiecare loc are energia sa. Despre Romania se spune ca e tara cu cele mai multe puncte energetice. Se vorbeste despre amplificarea perceptiilor extrasenzoriale, despre zonele cu cele mai puternice vibratii de pe pamant.
Cum perspectivele si teorille sunt intens dezbatute pe internet, haideti sa incercam o alta abordare, mai practica, spun eu.
Povestea spune ca, acum cateva mii bune de ani, "cineva" ar fi "legat"/definit energii in sisteme unice, perfect functionale si pe toate intr-un "inel al puterii".
S-au diferentiat cateva zeci de baze de date care se updateaza in permanenta. Aceleasi dar mereu altele, incarcate cu informatia vremurilor trecute si prezente dar pastrand nucleul.
Mai multi "cineva" au decis sa protejeze aceste baze de date cu zeci de parole, coduri, scuturi. Instrumente de deruta numite cum vrea fiecare, de la blesteme la dileme.
Ingerii vin in zbor si de aceea ingeri. Chipuri pictate sa nu ne sara inima din piept. Nu-i vom vedea vreodata cu ochii acestia. Si nici cu imaginatia sau vreun translator, fie el de ultima generatie. Doar false imagini si grele halucinatii.
Si cu toate acestea, ingerii exista in lumea noastra prin sisteme stabile de campuri si energii. Imaginati-va un mecanism ale carei rotite nu pot inceta sa se invarteasca, zdrobind toate impuritatile din sistem, daca e necesar.
Unii vorbesc despre ingeri cazuti. Nu sunt cazuti, sunt scosi din calcul, considerati periculosi sau nefolositori. Nu-i "indicat" sa te conectezi la ei. Daca tot a venit vorba, unul din acestia este ingerul serafim care protejeaza, in planul nostru fizic, agricultura, vegetatia, vanatoarea, cresterea si inmultirea animalelor, etc. Extrem de ineficient, mai ales ca la antipodul sau stau rupturi de scoarta si cutremure de pamant. Riscanta conexiune in vremurile noastre, moarte sigura, doar inoti impotriva curentului, nu-i asa?
Cu toate astea, nu poti scoate un sistem din inel, decat daca-l inlocuiesti cu ceva pe masura.
Cu toate codarile de rigoare, aceste sisteme, odata definite, sunt libere. Intre om si "ele" conexiunea se realizeaza automat, prin compatibilitate. Vrei nu vrei, cum te-ai nascut, in nestiinta ta, te conectezi la cel putin 4 sisteme unice dintre care unul (cel mai puternic si compatibil) e "poarta" catre celelalte. Fiecare sistem, la randul sau, are portile sale. Nu poti accesa energiile respective daca incalci principiul functionarii acestui sistem.
Cel mai puternic sistem de energii de vindecare neconditionata al tuturor timpurilor, vibratia splendida verde smarald, nu poate fi accesat daca dispretuiesti VIATA. Oricat te-ai ruga si-ai cauta, cat timp dispretuiesti si batjocoresti viata (aer, apa, planta, animal, om, nastere, etc) poarta cunoasterii nu se deschide (valabil pentru individ dar si pentru comunitati)
Sunt indivizi care, de la nastere la moarte merg drept si sigur, intra in viata ca-n branza si ies linistiti din ea. Aproape ca nu-i observi, asa calm si rapid trec pe langa tine.Nu se vaita de nimic, deci nu-i bagi in seama. Ei ocolesc, in ultima secunda, gropi adanci, nu-s afectati de erorile din sistemul social, nici de invatamantul defectuos. Nimic nu-i poate opri.
Nu-s roboti, nici reptilieni, nici masoni, nici ingeri pe pamant, nici satane. Sunt pe calea lor si atat. Cand mecanismul tau functioneaza perfect, calea vietii te absoarbe. Tot asa esti absorbit dupa moarte, cand ultima picatura de viata din trupul tau a fost consumata (dureaza aprox. 4-5 saptamani)
Unii au lansat teoria ca suntem programati. Un soi de programare de top care include liberul arbitru. Programati nu cred ca suntem. A atrage ce ti-e necesar e firesc. E si-n legi e si-n carti.
Te poti incapatana insa sa faci pe dos. Reusesti. Iar daca reusesti sa faci exact pe dos decat viata, poti crea o masinarie perfecta de moarte. (fiecare ingeras are demonul sau). Dar nici aici nu-i usor. In orice directie alegi sa-ti construiesti sistemul e nevoie sa fii intelept. (Dumnezeu nu ne-a facut dupa chipul si asemanarea sa, ignoranti. Daca esti sarac cu duhul si alegi sa ramai asa, ideal ar fi sa -ti pastrezi puritatea, cel mai puternic scut natural)
Problemele apar cand cream conflict. Cautam sa mergem cu dreptul intr-o barca in aval si cu stangul in alta barca, in amonte.
Incercam sa integram in sistemul nostru rotite care se invart invers.
In viata poti crea conflicte cate poti duce. Cand se umple paharul insa, se revarsa si-ti faci un rau de care greu scapi, chiar si prin constientizare. Timpul vietii ni-i scurt. Rau ne facem toti, fara exceptie.
Sa revenim la energiile protectoare si benefice si la distorsiunile care pot aparea in spatiul nostru.  Am extras detalii despre unul din ingerii care protejeaza si influenteaza Romania in planul fizic.

Iata deci ... o alta abordare:
Mumiah este cel mai apropiat de planul terestru, ultimul din ordinul sau iar ordinul sau este ultimul din ordinele angelice. El anunta sfarsitul unui ciclu si inceputul unuia nou. Aduce in lume suflete noi si le initiaza pentru viata. Reprezinta moartea, renasterea si inceputul transformarii angelice.(la capatul opus sirului este primul inger din cel mai inalt ordin angelic, serafimii, Vehuiah - Ingerul Vointei si al Noilor Inceputuri)
Ingerul Mumiah - Ingerul Sfarsitului si al Renasterii
Mumiah /Mum-iah/ = Lat. Deus Finis universorum / Dumnezeu sfarsitul Universului
Guverneaza peste Tracia si Rumelia
Ordinul: Ingerii
Arhanghelul superior: Gabriel
" Intoarce-te, suflete al meu, la odihna ta, ca Domnul ti-a facut tie bine " (Convertere anima mea in requiem tuam: quia Dominus beneficit tibi) /am sa explic in alta postare de ce textul de accept al conectarii la energiile superioare poate fi regasit in Biblie. Pana atunci, nu considerati ca postarea are legatura cu o religie anume. Nu se inventasera religiile/
Meditatia la acest nume /Mum-Iah/ aduce purificarea vietii actuale prin corectarea greselile din vietile trecute. Energiile benefice pot fi dirijate pentru purificarea mediul fizic de impuritati spirituale.
Influente:
- pragmatic, realist, nu accepta sa traiasca in iluzie; ii ajuta pe ceilalti sa se rupa de iluzii, opresiune si nedreptate; depune eforturi pentru a se zmulge pe sine si pe ceilati din tot raul si din toate blocajele
- ii plac provocarile care produc schimbare; accepta provocarile vietii, considerand ca in felul acesta isi poate revizui gandirea, descoperi pe sine si evolua spiritual
- cauta adevarul din spatele lucrurilor si este atent la detalii; viata sa este un sir de cautari si solutii, pentru si in adevar
- considera ca numai adevarul te poate face obiectiv
- declanseaza o serie de evenimente si deschide drumul unor schimbari; prin initiativele sau cunostintele sale transforma realitatea
- deschizator de drumuri si orizonturi noi
- serios si demn de incredere; isi tine promisiunile si concretizeaza ideile; planifica constient si supravegheaza responsabil finalizarea unui proiect
- muncitor, harnic; activ si rapid; depune eforturi pentru atingerea idealurilor sale
- nu face lucruri doar pentru sine, intotdeauna de munca si initiativele sale beneficiaza si altii
- studiaza legile, ii place sa ia decizii in cunostinta de cauza si sa evite situatiile neplacute si ambiguitatea
- isi duce planurile pana la capat; finalizeaza; materializeaza; ajuta la finalizarea a ceea ce s-a pornit
- mare experienta de viata
Alte posibile influente:
- dezvaluie secretele naturii pentru prosperitatea copiilor pamantului
- isi va dedica lucrarea si viata pentru a-i usura pe cei saraci si bolnavi
- are puterea si curajul de a lupta impotriva raului
- receptiv, abilitati psihice, experiente mistice
- transforma realitatea; inchide un cerc si il deschide in alt loc, sub alte auspicii, mult mai favorabile; preia o idee, accepta o provocare si reuseste sa transforme complet un loc, un scop general sau o situatie; pune binele in practica in locul si la momentul potrivit
- puterea sa spirituala permite luminii divine sa intervina in lumea materiala; deschide drumul Luminii, al eliberarii al cunosterii si explorarii
- atrage bogatie prin puterea cuvintelor sale
- spiritualitatea sa este evidenta; aptitudinile pentru alchimie devin vizibile si se manifesta inca de la varste fragede
- capabil sa inteleaga relatia dintre macrocosmos si microcosmos
- semanator de viata; seamana samanta unei noi vieti
- spirit puternic, experimentat, intelept
Profesional:
- face descoperiri minunate; cercetator, biolog, chimist, fizician si nu numai, deoarece reuseste sa imbine cunostinte din toate stiintele si sa le aplice in natura si practica. Poate descoperi un loc nou si minunat, o pestera sau un platou montan. Poate deduce prin calcule si stiinta ca anumite locuri si lucruri exista. Poate deschide calea unor descoperiri neasteptate, dar utile (cei din jur, abia atunci cand vad inteleg cat de necesar le era acel lucru sau proiect, cat de simplu este si se mira cum de nu a observat nimeni aceasta oportunitate pana in prezent)
- studiul naturii, al fenomenelor naturale, al habitatului; colectarea, pastrarea si prezervarea semintelor
- migratie; indrumarea omului catre un loc mai bun si integrarea sa intr-o societate noua, care il respecta si il accepta (nu intelegeti a emigra, a pleca din tara)
- orice profesie care implica spirijinirea celuilalt sa nu cada, sa nu se piarda, sa nu devina victima
- judecator sau avocat cu reputatie (nu se limiteaza la situatii generale si nu se acomodeaza in mediocritate; are ambitii mari si clare, merge intr-o anumita directie, cu un scop precis)
- medicina cuplului, prevenirea sterilitatii, tratarea infertilitatii; medicina si sanatate; terapie intensiva
- moasa; doula
- tot ce are legatura cu moartea fizica, inmormantarea, servicii funerare; insoteste omul pe ultimul sau drum
- medicina alternativa si filozofii orientale; reabilitarea plexului solar, echilibrarea chakrei Manipura
- este capabil sa lucreze cu elementalii, in special cu cei de apa
- cunoasterea si raspandirea metafizicii
- poate deveni celebru pentru cure si tratamente minunate (pentru longevitate, fertilitate, etc)
Acest inger este invocat pentru:
- succes intr-o intreprindere serioasa si utila
- reusita, finalizare, materializare
- fertilitate (mai ales la propriu)
- a depasi starile depresive
- curaj
- a intelege legile reincarnarii
- a controla abilitatile psihice
Daruri si puteri care pot fi obtinute lucrand cu Ingerul Mumiah sau in urma invocarii:
- recunoasterea lucrarilor si a a ideilor cuiva
- renastere; capacitatea, taria de a lua viata de la capat, indiferent de piedici
- constientizare
- longevitate
- abilitati psihice
Distorsiuni:
Contele Androxxxx este un demon de noapte si guverneaza peste 36 de legiuni de spirite. Protector al oamenilor de stiinta lipsiti de constiinta, al falsilor guru si falsilor profeti.
Acesta este un demon observator. Isi spioneaza inamicul si raporteaza direct lui Saxxx, Anxx sau Azxxx. El dezvaluie hotii si recupereaza bunurile furate sau pierdute. Face dreptate infractorilor cu conditia ca acestia sa lucreze pentru el. Ofera avantaje materiale si bani, dezvaluie comori, informatii pretioase, locuri si lucruri ascunse celor care accepta conditiile sale.
Elibereaza infractori cu conditia ca acestia sa spioneze si sa ofere informatii despre alti infractori. Pedepseste hotii cu ajutorul hotilor.
Faciliteaza infiltrarea supusilor sai in structuri inalte. Isi sacrifica supusii atunci cand situatia o impune.
Atunci cand este invocat, dezvaluie dusmanii, ajuta la prinderea hotilor, recupereaza lucruri pierdute, desconspira complotul, locurile secrete de intalnire si localizeaza comori ascunse.
Guverneaza disperarea, sterilitatea, tristetea, agresivitatea, egoismul si rebeliunea cu parintii si rudele.
Armele sale principale sunt Spionajul si Turnatoria.
Pentru cei care aleg sa lucreze cu acest demon:
- critica orice initiativa, isi bate joc de cei care incearca sa salveze oameni si situatii
- intimideaza si ameninta; agresiv
- isi bate joc de oameni, creeaza iluzii, dezechilibreaza, abandoneaza camarazii la greu; tradator
- distruge sperante, demoleaza fundatii si principii morale
- nu isi asuma responsabilitati; egoist; lipsit de empatie
- santaj; isi insuseste bunurile furate de altul si il santajeaza
- se foloseste de oameni pentru a afla informatii, apoi se debaraseaza de acestia in cel mai josnic mod
- instiga la furt sau chiar traieste din furt, dar nu fura cu mana sa; pretinde bani de la infractori pentru a nu-i demasca; deposedeaza hotii de bunurile furate pentru un avantaj personal
- pervers; nesincer; nu ofera detalii, nu explica, nu comunica
- cauta sa convinga cu orice pret; insista pana la epuizarea victimei, apoi devine agresiv si amenintator in scopul de a convinge
- aduce oamenii in situatii disperate, la marginea prapastiei; ataca oamenii aflati la capatul puterilor, cautand sa-i distruga definitiv
- indeamna la ignoranta, batjocoreste cunoasterea si intelepciunea
- mentine omul in ignoranta prin amenintari si intimidari; si pune bariere in calea eliberarii omului prin cunoastere si evolutie spirituala
- refuza sa creada in reincarnare si viata vesnica; ateism
- indeamna la cunoastere si stiinta fara constiinta
- organizeaza sinucidere colectiva
- indeamna la rebeliune si revolutie pentru a folosi energiile oamenilor in alte scopuri; se foloseste de oameni, ii manipuleaza fara remuscari
- indeamna la scindare si separare de familie, de colectiv si de societate; indeamna la abandon si la avort
- merge impotriva ordinii naturale; forteaza materializarea
- are o influenta negativa (chiar malefica daca i se permite) asupra celorlalti
Pentru cei atacati de acest demon:
- uraste existenta si pe sine; prefera sa nu fi fost nascut
- isi reneaga parintii sau este renegat de acestia
- viziune pesimista asupra lumii
- orizonturile sale sunt blocate
- victima a politiei, securitatii, legiuitorilor sau politicienilor corupti
- sclav al unui sistem de guvernare corupt; traieste la mana altora, sub santaj; poate fi sacrificat oricand si oricum
- depresiv, lipsit de personalitate; se lasa manipulat si provocat
- lipsit de energie si initiativa; nu poate termina ce a inceput; nu materializeaza
- se hraneste cu iluzii
- eforturi sterile; munca in zadar, fara beneficii;
- dificultate in a incheie un ciclu si/sau de a incepe unul nou; incapabil sa se echilibreze dupa esec sau sa se rupa de vechi pentru a face loc noului
- este mereu in impas; intra in toate incurcaturile; urmarit de ghinion; indiferent pe ce cale o ia nu reuseste sa atinga tinta; prins in capcana, manipulat, deturnat, folosit
- paralizat, incapabil sa actioneze; letargie; ineficienta; delasare;
- colaps, ruina; pierderea locului de munca; isi pierde partenerul de viata, parintii, rudele si/sau prietenii
- trece prin viata si nu invata nimic
- se teme de spiritualitate si refuza experientele mistice; nu are capacitatea de a intelege; refuza sa constientizeze si sa se cunoasca pe sine
- traieste in tipare vechi
- sanatate proasta; handicap; este ingrijit de altii; se retrage din viata sociala inainte de vreme, datorita bolii
Boli: epuizare; oboseala cronica; depresie; moarte la netimp, moarte inconstienta, sinucidere; infertilitate; sterilitate; intestinele; pancreasul; ochii, vederea; handicapat
Calendar Fizic: Martie 16 - Martie 20
Calendar Intelectual: 23:40 - 23:59
Calendar Emotional: Ianuarie 08, Martie 20, Iunie 02, August 16, Octombrie 29
Obs: Daca momentul nasterii Dv. are legatura cu calendarul de mai sus, Mumiah este unul din ingerii Dv, protectori.
Daca nu este dar simtiti apasarea energiilor distorsionate, negative, conectati-va la campurile de informatie si protectie ale ingerului Mumiah, asigurandu-va in prealabil ca nu ati intrat in conflict cu energiile sale, cu locul acesta si legile sale.
Aceasta a fost, pe scurt, o alta abordare!
🙂

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor