duminică, 27 octombrie 2024

Închisoarea sufletului!

Cand va treziti binecuvantati ziua care incepe deoarece vine plina de daruri nevazute, pe care le veti chema catre voi prin aceasta binecuvantare, pentru ca a binecuvanta inseamna ca sunteti constient de numarul infinit de daruri prezente in fiecare colt al Universului si le chemati catre voi!💜💜💜
 👉CU CÂT TE PLÂNGI MAI MULT pentru ce NU ai, lucrul de care te PLÂNGI se va MULTIPLICA în viața ta.
 👉 Cu cât ignori ce NU ai și MULȚUMEȘTI pentru CE AI, binele se va ÎNTOARCE la tine. Ce DAI aia vei primi, gândurile de zi cu zi bune sau rele se întorc la tine.
   💚  SUNTEM ENERGIE.
De multe ori omul se uita la cel care are mai MULT și uite așa se naște și INVIDIA. Sa uita și-l înjură pe ăla care are (se pare) NOROC, în loc să-l BINECUVÂNTEZE pentru ce are și asa și el va fi RĂSPLĂTIT

 👉UITAȚI-VĂ la cei care AU MAI PUȚIN și realizati cât de ''BOGAȚI'' sunteti voi.
 Aproape nimeni nu poate avea totul deodata, ÎNTOTDEAUNA există un gol în viața celui care se pare ca are totul. Dar de ce nu-i vedem pe cei care sunt bolnavi? în timp ce noi ne bem liniștiți cafeau pe facebook, sau la cel care nu are ce MÂNCA , sau nu are acoperiș deasupra capului sau nu are pantofi în picioare în mijlocul iernii, în timp ce noi ne uitam în dulap și avem o problema că nu stim ce încălțări să ne asortam ținutei zilnice??????????
   👉ȘI chiar și la cel fără pantofi eu i-as spune: STAI POZITIV ȘI UITA-TE LA CEL CARE NU ARE UN PICIOR...și atunci viata îți va pune în cale o pereche de pantofi.

👉CÂND SCHIMBI MODUL DE A PRIVI LUCRURILE, LUCRURILE PE CARE LE PRIVESTI SE SCHIMBA. GARANTAT. ÎNCERCAȚI. ÎN ORICE RĂU EXISTĂ UN BINE: o lecție...ceva...căutați răspunsul...
👉FĂRĂ SĂ VĂ PLÂNGEȚI.
ORICE LUCRU BUN, ORICE REALIZARE, ORICE RELATIE SUPERBA....a trecut prin suferinta intai. Se poate, daca unul poate , pot toti. Suntem la fel chiar daca parem atat de diferiti.

❤️Iubirea si Multumirea sunt cheia !❤️

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor