duminică, 27 octombrie 2024

O legendă japoneză spune că, dacă simți că pierzi totul, amintește-ți că copacii își pierd frunzele în fiecare an și rămân în picioare, îndreptați în sus, așteptând să vină zile mai bune. 💚🖤 🥀

 O persoană specială îți arată ce ești cu adevărat. Te readuce la tine... Te reunește cu acea parte din tine pe care credeai că ai pierdut-o. O persoană specială îți găsește Sufletul, îl atinge delicat și îi suflă vântul necesar pentru ca acesta să zboare din nou. O persoană specială nu știe că este specială. Dar el merită să știe..

Cu fiecare rămas bun înveți.

Înveți că dragostea nu se sprijină pe cineva și compania nu înseamnă securitate.

Și începi să înveți că săruturile nu sunt contracte și cadourile nu sunt promisiuni.

Și începi să-ți accepti înfrângerile cu capul sus și cu ochii deschiși cu grația unui adult, nu cu durerea unui copil.

Și înveți să construiești toate drumurile astăzi pentru că terenul de mâine este prea incert pentru a face planuri. După un timp înveți că soarele arde dacă primești prea mult din el.

Așa că îți plantezi grădina și îți decorezi sufletul, în loc să aștepți să-ți aducă cineva flori. Și înveți că poți îndura cu adevărat, că ești cu adevărat puternic și că meriti cu adevărat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor